Metro-portal.hr

objavljeno 21.11.2012. 20:03:00
LOPUŽE

Svaki peti muškarac ima tajni e-mail

Osim što imaju mailove za koje partnerice ne znaju, tri četvrtine ih redovito briše SMS poruke s mobitela

Vrati mi mobitel, jesi luda? :)
Vrati mi mobitel, jesi luda? :) (Shutterstock)

Da su muškarci skloniji šaranju od žena je dokazano brojnim istraživanjima, a izgleda da im je moderno doba omogućilo dodatne aktivnosti korištenjem novih tehnologija. Naime, istraživanje tvrtke za računalnu sigurnost BullGuard pokazalo je da dvije trećine muškaraca čuva svoje pristupne podatke za društvene mreže i e-mailove i ne dijeli ih s partnericom.

Opravdanje je zaštita privatnosti, a dvadeset posto muškaraca ima i dodatni tajni e-mail za koji partnerica niti ne zna. Naravno, taj se mail koristi za dopisivanje s bivšom partnericom ili osobama koje sadašnja partnerica ne voli.

Pet posto muškaraca ima i tajne mobitele za koje partnerica ne zna, a 77 posto muškaraca redovito briše SMS poruke za slučaj da partnerica odluči baciti pogled na njihov mobitel.

Direktor BullGuarda Mike Hodges ipak tvrdi da nisu svi muškarci s tajnim e-mailovima nužno grozni likovi koji varaju partnerice, nego dobar dio njih misli da imaju pravo na dio života koji je samo njihov.

Ipak, krivnja grize 18 posto muškaraca koji znaju da rade nešto što partnerica ne odobrava, tipa gledanje pornića na internetu, pa će redovno brisati povijest surfanja i skinute fotografije ili video porno sadržaje s računala.

21.11.2012. 20:03:00
http://metro-portal.hr/svaki-peti-muskarac-ima-tajni-e-mail/75008/