Metro-portal.hr

objavljeno 26.10.2013. 21:30:00
WTF?!

Svaka šesta žena ne da suprugu da je vidi golu

Gotovo polovica žena je užasno nesigurna zbog svog izgleda što im je ozbiljno naštetilo bračnim odnosima, kaže istraživanje

Sramežljivosti u krevetu nema mjesta
Sramežljivosti u krevetu nema mjesta (Shutterstock)

Nesigurnost u vlastiti izgled zbog dvojbenih kriterija ljepote koje nameću moda i mediji počela je poprimati zabrinjavajuće razmjere, jer je čak polovina žena zbog te nesigurnosti imala ozbiljnih problema u braku, pokazalo je istraživanje tvrtke UKMedix.com.

Vjerovali ili ne, ali svaka šesta žena više od godinu dana nakon vjenčanja nije dala suprugu da je vidi golu, što je uzrokovalo velike svađe s partnerom. 

Uz to, nesigurnost je utjecala i na libido žena, pa se dobar dio njih skriva iza odjeće zbog nedostatka želje za seksom, pa ne čudi da je čak 40 njih zbog takvog ponašanja na kraju završilo razvedeno.

Jasno je da seksualni život žene uvelike ovisi o izgledu i samopouzdanju koje žena ima, no kako su problemi sve češći, stručnjaci preporučuju da se ipak na vrijeme pomirite sa svojim izgledom.

Ono što žene trebaju zapamtiti je činjenica da, iako se možda njima ne sviđa, njihovo je tijelo partneru itetkako privlačno, jer da nije, ne bi ni došlo do braka.

Stoga, prestanite listati modne časopise i izađite iz bakinih spavaćica, vrijeme je da malo spavate gole ...

26.10.2013. 21:30:00
http://metro-portal.hr/svaka-sesta-zena-ne-da-suprugu-da-je-vidi-golu/81266/