Metro-portal.hr

objavljeno 24.09.2010. 21:34:51
SUPERTALENT

Supertalent - druga emisija s malo senzacija

Nije vrag da su svi talentirani Hrvati ispucali svoje ambicije u prošloj sezoni Supertalenta?

Supertalent Nova TV druga sezona
Supertalent Nova TV druga sezona (Nova TV)

Supertalent je u novoj sezoni donio novosti u dinamičnijoj montaži i miješanju gradova u istim emisijama, s kraćim najavama najzanimljivijih kandidata. Doduše, ne nužno i dobrih...

Standardni žiri i dalje ima jednaku podjelu, Merlić glumi opakog tipa, Nina Badrić ipak manje pekmezasta nego prošle sezone, dok je Bešlagić odlučio biti jednak kao i prije.

Malo više prostora dobili su Mešin i Bitorajac, no iskorištavaju ga diskretno i s mjerom, bez pretencioznih fora koje prošle sezone nisu naišle na odobravanje publike.

Druga emisija nije uspjela iznjedriti nekog većeg favorita, osim ekipice zatamnjenih lica koja su unaprijed dala do znanja da će biti opakog R&B zvuka, a pjevačica je bez obzira na gips na nozi izvukla sjajne note koje su digle publiku na noge.

Prošli su i mali žongler, zanimljiva kombinacija beatboxa i capoeire, koji svaki sam za sebe mogu napraviti točku koja bi donijela prolaz i štogod plesača, no za sada je u drugoj sezoni upravo ta rubrika ostala prilično prazna.

Sve plesne grupe koje su prošle godine bile u finalu svjetlosnim su godinama udaljene od dosadašnjih natjecatelja, jedino Petar Dugandžić iz prve emisije pokazuje da je na tragu vještine koja bi ga mogla dovesti do finala.

24.09.2010. 21:34:51
http://metro-portal.hr/supertalent-druga-emisija-s-malo-senzacija/48622/