Metro-portal.hr

objavljeno 30.06.2011. 15:09:00
KLICRAINBOW

Supergay - igrica za iPhone koja vas potiče da budete ono što jeste

Glavni junak, muškarac odjeven u crno-ružičato odijelo, bori se protiv klonova bivše djevojke

Supergay
Supergay (Klicrainbow)

Dugačak je niz aplikacija u Appleovom App Storeu koje su pokušale promovirati anit-gay raspoloženje, ali srećom ne baš uspješno. Ipak, da opet dođe do nečeg sličnog, 'druga strana' ima odgovor. „Supergay" će odmah reagirati. Šalu na stranu, Supergay je stvarna aplikacija koja barem donekle prenosi poruku o gay populaciji u svijetu igrica. Nova epizodna aplikacija za iPhone i iPad zove se "Supergay&the Attack of His Ex-Girlfriends" i stoji 2,99 dolara.

Ukratko, vi ste dr. Tom Palmer, mladi muškarac koji je na putu da postane superjunak odjeven u crno i ružičasto zvan Supergay. Kako igrica započinje, Tom radi na kontroverznom projektu kloniranja i tada shvaća da ga žene baš ne privlače. A sve to se zbiva netom prije ženidbe s kćerkom svojeg šefa. Eksperiment polazi po krivu, Tom pokušava živjeti laž, a uvod u sve možete pogledati u traileru ispod:

Sada možete početi igrati svih deset poglavlja igrice - možete se boriti, šuljati, utrkivati pa čak i plesati. Igrica je u tehničkom msilsu prosječna, ali kontrole su poprilično jednostavne, a nisu rijetki ni padovi sustava. Ipak, igrica je dovoljno raznolika da bude zanimljiva, a činjenica da podsjeća na strip je dodatni plus. Kako prolazite iz poglavlja u poglavlje, priča postaje sve intrigantnija, ali na kraju balade najvažnija je poruka igrice -budite svoji, budite ono što jeste.

Ipak, najbolja stvar u igrici je činjenica da je glavni junak gay što inače nije čest slučaj. Igricu potpisuje Klicrainbow.

30.06.2011. 15:09:00
http://metro-portal.hr/supergay-igrica-za-iphone-koja-vas-potice-da-budete-ono-sto-jeste/60784/