Metro-portal.hr

objavljeno 07.03.2014. 17:19:00
SUNCEBEAT 5

SunceBeat otkrio impresivan lineup

SunceBeat nam po peti put dovodi sjajne izvođače u svom jedinstvenom lineupu koji se preklapa sa sestrinskim Southport Weekenderom

SunceBeat 5 po običaju pomiče granice
SunceBeat 5 po običaju pomiče granice (SunceBeat)

SuncéBeat, pravi dragulj na hrvatskoj festivalskoj sceni i sestrinski festival legendarnog britanskog Southport Weekendera objavio je impresivan lineup koji će od 23. do 30. srpnja razveseliti posjetitelje u The Gardenu Tisno.

Na otvorenoj pozornici možemo najaviti jazz-funk legendu Lonnie Listona Smitha uživo, što će nedvojbeno biti doživljaj za pamćenje, baš kao i Def Mix session s kumom houses Frankiejem Knucklesom i Quentinom Harrisom. 

Nikako ne smijet propustiti South Africa House Show sa sjajnim Black Coffee, Culoe De Song and Julian Gomes, dok će Ron Trent, Glenn Underground and Boo Williams napraviti nezaboravni Chicago legends party.

Svakog dana bit će i dva partija na brodovima, uz tajni parti na jednom otoku, no o tome više kako će se festival približavati.

Kako su izgledati partiji na brodovima? Evo ovako:

SunceBeat 5 ima čast najaviti i nova imena koja po prvi puta sviraju na našoj obali - titan deep housea Larry Heard, detroitska enigma Moodyman i polumitski DJ Harvey.

Line Up

Lonnie Liston Smith (Live In Concert
Frankie Knuckle
Kerri Chandle
Ron Tren
Gilles Peterson
Osunlade
Black Coffee
Culoe De Song
Prosumer
Glenn Underground
Boo Williams
Anthony Nicholson
Karizma
Quentin Harris
Deetron
Kyodai
Rich Medina
Sadar Bahar
Grant Nelson
Julian Gomes

plus residents...


07.03.2014. 17:19:00
http://metro-portal.hr/suncebeat-otkrio-impresivan-lineup/83678/