Metro-portal.hr

objavljeno 08.09.2013. 23:01:00
MMM

Stvari koje u seksu jednostavno morate probati

Nije lako izaći iz rutine jednom kad u nju upadnete, a to se naročito odnosi na igrice među plahtama

Malo dominacije ne škodi ...
Malo dominacije ne škodi ... (Arhiva)

Kako malo začiniti igrice u krevetu pitanje je koje bi si trebao postaviti svaki par koji već neko vrijeme "odrađuje posao" na obostrano nezadovoljstvo. Naravno, to je odluka koju trebate donijeti zajedno, uz otvoren razgovor i priznanje da imate problem, što i nije lako.

No, kad pređete tu, vrlo važnu stepenicu, mogli biste početi prilično nevino, a istovremeno vrlo napaljuće - s malo prljavog sekstinga. Ne mislimo baš na eksplicitne poruke koje su na granici vulgarnosti, nego recimo MMS sa snimkom haltera ili novih gaćica uz porukicu "mislim na tebe", to je dovoljno da partner poludi.

Nakon što ovako dignete temperaturu za koji stupanj, možete prijeći na igranje uloga, s kostimima ili bez njih, na način da svatko ispuni jednu svoju fantaziju. Kad se uigrate, možete prijeći na kompliciranije scenarije tipa "zašto je dama sama" u nepoznatom kafiću i slično.

Ovakve će vam igrice sigurno otvoriti apetit, pa će neminovno u igru doći i malo vezivanja i dominacije, za početak svakako sa svilenim kravatama, a tek nakon što ste sigurni da vam je sjelo možete svratiti do lokalnog seks shopa po štogod rekvizita. 

Zabavite se oboje, to je cilj i svrha cijele priče.

08.09.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/stvari-koje-u-seksu-jednostavno-morate-probati/80345/