Metro-portal.hr

objavljeno 07.12.2010. 09:29:00
NLO-I

Stručnjak predviđa dolazak aliena 2011.

Bivši oficir Norada tvrdi da će se NLO-i pojaviti iznad Londona i Moskve u siječnju 2011. kako bi nas pripremili za kontakt licem-u-lice

NLO
NLO (Shutterstock)

Dolaze!  Umirovljeni oficir Norada, Stanley Fulham, tvrdi da će NLO-i posjetiti Moskvu početkom siječnja 2011., a tjedan dana kasnije trebali bi se pojaviti i u Londonu. Cilj dolaska je svojevrsna priprema ljudi za susret s vanzemaljcima koji će uskoro uslijediti.  

Fulham tvrdi da je u kontaktu sa skupinom vanzemaljaca imena "Transcendors" koji su mu najavili svoj dolazak. Navodno mu je ista skupina svojedobno najavila pojavljivanje iznad Manhattana 13. listopada 2010. što se, prema mnogima, pokazalo točnim. Brojni očevici i kamere zabilježili su tog dana NLO-e na njujorškom nebu, a  došlo je i do poremećaja u radu sustava radara odgovornih za tri glavne zračne luke (JFK, La Guardia, Newark) pa su neki letovi kasnili ili bili otkazani. Prema povjerljivim izvorima, do sličnih problema je došlo i na kineskom aerodromu u regiji Hangzhou u srpnju ove godine.

>>NLO-i posjetili New York

>>Kineski aerodrom ponovno zatvoren zbog NLO-a

"Transcendorsi su me prilikom našeg posljednjeg 'čitanja' u listopadu 2010. upozorili na sljedeće: 1) Iznad Moskve će se pojaviti NLO između prvog i drugog tjedna siječnja 2011., 2) uslijedit će pojavljivanje iznad Londona sedam dana kasnije i 3) intervencije će potom postati učestalije, ali ne toliko iznad velikih gradova koliko po svim kontinentima i to s produženim vremenom pojavljivanja.

Cilj intervencija je pripremiti ljude na kontakt licem-u-lice koji bi se mogao dogoditi već tijekom iduće godine", napisao je Fulham na svom blogu "Challenges od Change".

Ukoliko se NLO doista pojavi iznad Moskve, to neće biti prvi puta da su vanzemaljci odabrali upravo glavni grad Rusije. Dan prije nego što je Barack Obama nagrađen Nobelovom nagradom, 9. prosinca 2009., iznad Kremlja je viđen NLO kojeg se povezivalo s misterioznom spiralom u Norveškoj.

Ruska podmornica je navodno raketama gađala spirale za koje se pretpostavlja da bi mogle biti portal kroz kojeg vanzemaljski brodovi stižu na Zemlju.  

Fulham smatra da nas vanzemaljci promatraju godinama: "Zaključili su da čovječanstvo nije spremno za masovno pojavljivanje NLO-a na našem nebu, svjesni su da bi se to moglo shvatiti kao neprijateljska intervencija, odnosno invazija. Stoga su se odlučili na povremena pojavljivanja iznad pojedinih kozmopolitskih gradova poput New Yorka."

07.12.2010. 09:29:00
http://metro-portal.hr/strucnjak-predvidja-dolazak-aliena-2011/52312/