Metro-portal.hr

objavljeno 06.01.2018. 21:32:00
SAVJETI :)

Strast u krevetu i nakon godina veze

Naravno da je glupo pokušati ludi seks nakon cijelog dana na poslu, pa upravo zato raskrčite raspored (što svoj, što djece) i uđite u krevet odmorni i orni za seks

Vratite intimnost u vezu
Vratite intimnost u vezu (iStock)

Strast u vezi obično je na početku luda i nezaboravna, no već nakon par godina partneri se tog razdoblja prisjećaju sa sjetom u glasu - rutina je došla na njezino mjesto i stvari učinila puno manje napetim i zabavnim... što znači da je došlo vrijeme za promjene.

Ne partnera, naravno, već navika koje su uskočile na mjesto, primjerice, požude - ona jest najbolji motivator za seks, no kad radite po cijele dane i imate djecu, ne da slabi već gotovo da i potpuno nestaje.

Prva i osnovna stvar koju preporučuju stručnjaci jest - pronađite vremena za intimnost, pa makar morali to zapisivati u rokovnik kao poslovni sastanak, samo neka ga bude barem jednom tjedno.

Stručnjaci kažu - nije važno koliko često se seksate, već kakva je kvaliteta seksa. Naravno da je glupo pokušati ludi seks nakon cijelog dana na poslu, pa upravo zato raskrčite raspored (što svoj, što djece) i uđite u krevet odmorni i orni za seks. 

Za dobar seks presudna jei kvalitetna komunikacija - partneri si moraju priznati što vole u krevetu. Kad je riječ o seksu, tu ne smije biti tabu tema. Naravno, treba paziti i na koji način se razgovara s partnerom i pokazati mu/joj što želite doživjeti u krevetu

Uz to, preporučuje se upoznati svoje tijelo (da, masturbacijom i maženjem samoga sebe), a i pornići mogu pomoći - odaberite one soft varijante za stvaranje potrebne atmosfere, a ne hardcore za dobivanje ideja.

I da, budite uporni...

06.01.2018. 21:32:00
http://metro-portal.hr/strast-u-krevetu-i-nakon-godina-veze/109558/