Metro-portal.hr

objavljeno 31.01.2014. 19:01:00
SMS 2014

Stop Making Sense objavio prva imena s lineupa

Uz DJ-eve kao što su Nick Höppner, Gerd Janson, T.Williams, Leon Vynehall i Severino festival donosi novu dozu zabave, a ovo je tek početak poslastica s lineupa

SMS po peti put u Tisnom
SMS po peti put u Tisnom (SMS)

Donoseći odlično iskustvo zabave na plaži na prekrasnoj lokaciji u The Gardenu Tisno, Stop Making Sense festival se petu godinu vraća na dalmatinsku obalu, i to od 31. srpnja do 3. kolovoza 2014. godine. Kao nezaobilazni događaj na festivalskom kaledaru, Stop Making Sense pruža bijeg od stvarnosti, a novi život kreiraju pomno odabrani DJ-evi i izvođači.

Stop Making Sense je postao partner s Corsica Studios, slavnim londonskim underground klubom, a njihov program na festivalu, Trouble Vision, već je omiljen među publikom, te će Corsica Studios u Hrvatsku dovesti goste koje predstavljaju i u Londonu.

Surađujući s najinovativnijim imenima elektroničke glazbe, svjetski poznatim DJ-evima i izvođačima, te strastvenim promotorima, Stop Making Sense kombinira smirenost raja na plaži s uzbuđenjem glazbenog festivala na kojem organizatori pažljivo biraju izvođače i osiguravaju jedinstveno i intimno iskustvo.

Nick Höppner, talentirani DJ kojeg krasi raznovrsnost i temeljito poznavanje house i techno glazbe, dolazi u Tisno zajedno s Warm etiketom. Nick je uključen u rad Ostgut Ton etikete od samog početka, rezident je u berlinskom Panorama baru, po turnejama je kao DJ, a producira i techno za etikete kao što su Kompact, Echocord, Brain Math ili Liebe Detail. Jedan od šefova Running Back etikete, te house i disco DJ Gerd Janson po prvi će se put zaputiti na Stop Making Sense festival gdje će pokazati svoje znanje i strast prema elektroničkoj glazbi. Traženi DJ Robert Johnson, glazbeni novinar, odličan remixer, još je jedan odličan dodatak Warm etiketi i njihovom nastupu na ovogodišnjem festivalu.

Jedan od najzaposlenijih engleskih DJ-eva, a ujedno i najboljih izvoznih proizvoda, house producent T.Williams, dolazi na Stop Making Sense i dovodi svoj The T.Party Movement. Zabavan bend čija je redefinicija house glazbe stavila njihov rad pod povećalo dolazi rasplesati Tisno.

Nakon što je izdao stvari za Well Rounded Housing Project iz Brightona ili ManMakeMusic Georgea Fitzgeralda, Leon Vynehall i njegov izbor house glazbe možemo nazvati eklektičnim. Inspiraciju crpi iz post punk, klasične, funk, disco, soul i techno glazbe s injekcijom bassa, stoga njegovu glazbu nije lako opisati, ali nikada ne ostavi ravnodušnim. Leon Vynehall će na festival doći s Aus ekipom. Severino je DJ za kojeg plesni podij znači život. Član DJ kolektiva Horse Meat Disco Severino Panzetta putuje po svijetu i tjera ekipu na ples.

DJ i producent Will Saul dolazi drugi put na festival, zajedno s Aus Music ekipom, i donosi svoj deep dubdisco pristup techno i house glazbi. Rezidenti Sub Cluba Harri & Domenic, talentirati DJ i rezident londonskog kluba The Nest - Kiwi, te ekipa iz istočnog Londona Orlando Bloom, kako i Orlando Bloom Djs priključuju se lineupu.

Croatia Calling zabava na brodu počinje s DJ-evima Luka K i Zero, a njima se priključuju Brighton i Mimi. Dalston Superstore rezidenti Abattoir nastupaju uz Anomalus DJ-eve, a prvi put dolaze i Get Diverted iz južnog Londona, te dovode Rob Aldritta. Uz sve to tu su i Rufus & Bambi, Lovesick doovode Blonde Ambition i Lovesick DJ-eve.

Smješten na prekrasnoj lokaciji The Garden Tisno, Stop Making Sense festival se udomaćio na Mediteranu, okružen hladom borova. Glazbena kulisa dolazi s pozornice smještene na plaži, te one skrivene među drvećem, a zabava se proteže i na klub na otvorenom Barbarellas gdje ples ne prestaje do zore. Osiguravajući 18 sati glazbe dnevno, Stop Making Sense nudi techno, electro, funk, soul i disco zvuke, a zabave na brodovima vas vode na idilične lokacije na moru. Uživajte u zvukovima Tiki bara na plaži, gozbi u gradiću Tisno, odmaranju na plaži ili jednostavno plešite pod suncem kao da vam je to najvažnija stvar na svijetu.

Osigurane su EX YU cijene ulaznica s popustom. Više informacija na stopmakingsense.eu tj. na http://www.residentadvisor.net/event.aspx?555035

Nick Höppner / Gerd Janson / T.Williams / Leon Vynehall / Severino

Will Saul : Harri & Domenic : Kiwi : Danza Macabra : Mr Solid Gold : Park Ranger : Luka K : Zero : Anomalous DJ : Rufus & Bambi : Orlando Boom DJs : Ali Tillett : Ollie Seaman : Rob Aldritt : Blonde Ambition : Lovesick DJs : Madera Verde / Aus / Sub Club / Trouble Vision / Warm / Get Diverted / Orlando Boom / The T.Party Movement / Abattoir / Danza Macabra / Lovesick / Croatia Calling

Više informacija:
stopmakingsense.eu
facebook.com/stopmakingsensefestival
facebook.com/events/398475686949725/
twitter.com/#!/Stopmak1ngsense
mixcloud.com/stopmakingsensefestival/

31.01.2014. 19:01:00
http://metro-portal.hr/stop-making-sense-objavio-prva-imena-s-lineupa/83014/