Metro-portal.hr

objavljeno 07.01.2014. 15:05:00
SMS 2014

Stop Making Sense 2014 - ulaznice u prodaji, te objavljeni prvi partneri

Stop Making Sense se vraća u The Garden Tisno petu godinu i donosi techno, electro, funk, soul i disco zvuke od 31. srpnja do 3. kolovoza 2014

SMS slaže lineup
SMS slaže lineup (SMS)

Donoseći odlično iskustvo zabave na plaži na prekrasnoj lokaciji u Gardenu Tisno, Stop Making Sense festival se petu godinu vraća na dalmatinsku obalu, i to od 31. srpnja do 3. kolovoza 2014. godine. Kao nezaobilazni događaj na festivalskom kaledaru, Stop Making Sense pruža bijeg od stvarnosti, a novi život kreiraju pomno odabrani DJ-evi i izvođači.

Surađujući s najinovativnijim imenima elektroničke glazbe, svjetski poznatim DJ-evima i izvođačima, te strastvenim promotorima, Stop Making Sense kombinira smirenost raja na plaži s uzbuđenjem glazbenog festivala na kojem organizatori pažljivo biraju izvođače i osiguravaju jedinstveno i intimno iskustvo.

Stop Making Sense je objavio partnere festivala za 2014. godinu, a među njima je i Aus Music, ključna etiketa Will Saula koja je pobrala simpatije Bicepa, Midlanda ili pak George Fitzgeralda, a vraća se na SMS po drugi put. Legendarni Sub Club iz Glasgowa s odličnim imenima, klubska noć Trouble Vision iz londonskog Corsica Studios, te ekipa iza Warm agencije i klupskih večeri koji djeluju već 13 godina dobit će svoje mjesto pod zvijezdama i osigurati zabavu.

Londonski programi Get Diverted s dugom tradicijom zabava na otvorenom i Orlando Boom koji su već ugostili imena kao što su Erol Alkan, Duke Dumont i Daniel Avery, također dolaze dati svoj doprinost festivalu. Rezidenti kluba Dalston Superstore i "acidtechnodeepdisco" veterani Abattoir dolaze u Hrvatsku po prvi put, a uz ekipe Danza Macabra Records, Lovesick i domaće snage Croatia Calling, 2014. će biti opaka godina za plesanje. Ovo je tek početak, jer organizatori će objaviti još imena promotora, kao i glavne izvođače i potpuni lineup.

Smješten na prekrasnoj lokaciji The Garden Tisno, Stop Making Sense festival se udomaćio na Mediteranu, okružen hladom borova. Glazbena kulisa dolazi s pozornice smještene na plaži, te one skrivene među drvećem, a zabava se proteže i na klub na otvorenom Barbarellas gdje ples ne prestaje do zore. Osiguravajući 18 sati glazbe dnevno, Stop Making Sense nudi techno, electro, funk, soul i disco zvuke, a zabave na brodovima vas vode na idilične lokacije na moru. Uživajte u zvukovima Tiki bara na plaži, gozbi u gradiću Tisno, odmaranju na plaži ili jednostavno plešite pod suncem kao da vam je to najvažnija stvar na svijetu.

Osigurane su EX YU cijene ulaznica s popustom, tako da iznose 600 kuna. Više informacija na stopmakingsense.eu tj. na http://stopmakingsense.yokaboo.com/category/ticket/sms-2014-ex-yugo/

07.01.2014. 15:05:00
http://metro-portal.hr/stop-making-sense-2014-ulaznice-u-prodaji-te-objavljeni-prvi-partneri/82577/