Metro-portal.hr

objavljeno 10.12.2013. 21:31:00
HE HE

Što žene žele dobiti za Božić

Ako vas zanima što je to, nije neki kompliciran i težak izbor: nakit, parfemi, kolekcija za njegu kože ili šminka, a može i novi mobitel ili tablet

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Žene se stvarno trude odabrati što bolje poklone za Božić, jer kad traže poklon za dragoga prosječno potroše 13 sati na taj posao. S druge strane, muškarci to rade, po svom shvaćanju, barem sto godina, no zapravo se radi o četiri sata.

Nije onda ni čudo da je više od polovice žena nezadovoljno poklonima koje dobiju od svog dragog, pa nakon par godina četvrtina pukne i počne suptilno sugerirati partneru što zapravo žele dobiti pod borom.

Nisu svi muškarci nesvjesni svoje nesposobnosti za pravilan odabir dara, jer 11 posto njih daruje ženama novac ili poklon bonove kako bi one same odabrale što žele.

Ako vas zanima što je to, nije neki kompliciran i težak izbor: nakit, parfemi, kolekcija za njegu kože ili šminka, a može i novi mobitel ili tablet. Naravno, treba znati koji će joj se parfem, šminka ili balzami za kožu sviđati, pa posao baš i nije lagan.

Kako riješiti problem? Jednostavno - nazovite njenu najbolju prijateljicu i pitajte što da kupite. Naravno da će vaša draga odmah saznati da ste pitali, ali će biti sretna jer ipak brinete o poklonu. 

10.12.2013. 21:31:00
http://metro-portal.hr/sto-zene-zele-dobiti-za-bozic/82091/