Metro-portal.hr

objavljeno 19.01.2014. 23:01:00
EH, DA ...

Što žene zaboravljaju napraviti tijekom seksa

Možete imati znanja i iskustva, ali ako zaboravljate na ove stvari, može vam se i prigovoriti na izvedbu u krevetu

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa (FreeDigitalPhotos)

Par savjeta za bolji seks nikad nije na odmet, pa evo nekoliko stvari koje žene ne bi trebale zaboravljati u krevetu ukoliko žele ugoditi partneru i na taj način ga potaći da se još više potrudi i priušti im nezaboravan seks.

Za početak, nemojte se sramiti pokazati da vam je dobro. Ne morate nužno vrištati da vas čuje cijelo susjedstvo, ali duboki uzdasi su jako dobra alternativa. Uz to, nije loše partneru dati do znanja da vam je misionarskog položaja dosta i da ste raspoloženi za eksperimentiranje.

Uključite u to i ostale prostorije u stanu, kao i razna druga mjesta koja nisu samo krevet ili kada. No, pritom bi bilo dobro kad biste zaboravile na grickanje, jer iako se to naveliko promovira u filmovima, u stvarnom životu nije ni izbliza tako zabavno.

Kad odlučite pokazati partneru što je prava predigra, prisjetite se da osim penisa ima i druge dijelove tijela, recimo, bradavice. Malo nježnog igranja izazvat će vulkansku reakciju druge strane. 

Na kraju, nemojte zaboraviti pohvaliti partnera i neke njegove trikove, jer osim što će mu dati poticaja i samopouzdanja, probudit će mu maštu za drugi put. 

19.01.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/sto-zene-zaboravljaju-napraviti-tijekom-seksa/80034/