Metro-portal.hr

objavljeno 22.09.2013. 21:01:00
PANIKA :)

Što žene rade da tjera muškarce

Postoji nekoliko stvari na koje se muškarcima diže kosa na glavi, a uskoro i osjete neodoljivu potrebu za bijegom

Do ovoga se dolazi polako :)
Do ovoga se dolazi polako :) (Shutterstock)

Veze su zeznuta stvar, nikad ne znate koji će od partnera prvi početi panično gledati oko sebe kamo bi pobjegao kad stvari postanu ozbiljnije. No, nekad se bježi i prije, a evo nekoliko glavnih razloga zašto to rade muškarci. 

Neke teme koje se načinju u razgovorima prije nego što je utanačen datum vjenčanja muškarcima su prilično traumatične, pa su tako, recimo, potpuno alergični na bilo kakvo spominjanje bivšeg. Naravno, sad ste njegovi, jel', i taj bivši mora biti poptuno i totalno izbrisan, po njegovom mišljenju.

Sličnu alergiju imaju prema razgovorima o djeci. Ako na početku veze dobiju dojam da ih ocjenjujete prema tome jesu li dobar materijal za oca, dobit će plikove. Naime, u toj fazi veze on razmišlja samo o tome kad će biti seksa i koliko, te hoće li ga biti stalno. To je sve. 

Ništa manje stresno nije ni upoznavanje roditelja, jer odmah stječe dojam da je sve gotovo i vidi sliku vas i sebe kako sjedite stari na balkonu i pijete kavu, a unuci vam skaču po glavi. Takva perspektiva vama je možda super, njemu nije mrska, ali ne baš tako rano u vezi.

I da, naravno, ako nakon par neobaveznih izlazaka i možda jednog seksa na Fejs stavite novi status da ste u vezi ... pitat će se s kim, jer on to još uvijek tako ne doživljava.

Stoga, polako ... već ćete ga upecati.

22.09.2013. 21:01:00
http://metro-portal.hr/sto-zene-rade-da-tjera-muskarce/80621/