Metro-portal.hr

objavljeno 30.04.2017. 20:01:00
AHA!

Što žene NE trebaju raditi za muškarce

Žene obično naprave mali milijun stvari za svog dragog, no postoje neke koje se ne bi trebale raditi ali baš nikada

Nemojte raditi ove stvari nikada
Nemojte raditi ove stvari nikada (Shutterstock)

Žene će za muškarca kojeg vole napraviti sve što je u njihovoj moći, ponekad čak i preko toga, no takvo ponašanje nije baš zdravo - ponekad treba pustiti dragog da se koprca sam, a pogotovo kad je u pitanju ovih 5 stvari koje za Njega ne smijete raditi ni pod razno:

Biti rame za plakanje - naravno da treba saslušati njegove probleme i dati podršku, no kad to i jednom i drugom pređe u naviku, dolazimo do problema - muškarac bi takve situacije mogao iskorištavati i za druge stvari. Stoga, kad je stvarno važno da, ali ne za svaku sitnicu.

Izmišljati izgovore za njega - kad on pogriješi, ponekad sigurno ima dobro opravdanje, no niste vi tu da bi ga izmišljali za njega. Na taj način se samozavaravate i zapravo dajete podršku njegovom neprimjerenom ponašanju u nekim situacijama. Kad zatreba, lupite slobodno šakom po stolu...

Poklanjati skupe poklone - odlično je biti u prilici pokloniti dragome nešto lijepo bez da gledate na cijenu, no ako zarađujete više od njega, na taj način mu to nabijate na nos. Zadržite se na sitnicama.

Prigovarati - treba ukazati na greške, no poslije toga ih spominjati svaki put kad želite dokazati d ste vi u pravu jednostavno nije pametno i zapravo je kontraproduktivno - svađa nikad neće biti konstruktivna niti riješiti problem, jer je vi odvodite u konflikt.

Rješavati njegove probleme - OK, tu i tamo neku stvar se može riješiti ako je vama zgodnije i praktičnije nego njemu, no kad ga naviknete na to dobivate lika koji se ne zna brinuti za sebe i obitelj, a takav vam definitivno ne treba.  

30.04.2017. 20:01:00
http://metro-portal.hr/sto-zene-ne-trebaju-raditi-za-muskarce/104635/