Metro-portal.hr

objavljeno 27.12.2013. 21:30:00
SAVJETI

Što žene ne smiju raditi tijekom blagdana

Blagdani su prilično opasno razdoblje jer obično prorade osjećaji pod utjecajem atmosfere, a žene onda često naprave neku od ovih grešaka

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Greške koje se rade tijekom blagdana nekad mogu biti kobne, ali kako su sve zapravo posljedica atmosfere, treba biti prilično oprezan. Primjerice, nekoliko je istraživanja pokazalo da žene imaju nezgodan običaj da se tijekom blagdana pomire s bivšim, jer ih početak nove godine učini osjećajinima i zapitaju se zašto ne bi to napravile? Jednostavno, zato što je bivši iz nekog vrlo dobrog razloga.

Jednako tako, blagdanska atmosfera može vas ponijeti, zajedno s povećanim unosom alkohola, i rezultat može biti brijanje s kolegom s posla koje će završiti u krevetu. Loša ideja, vrlo, vrlo loša.

Ima i onih koje se osjete usamljeno pa krenu špijunirati što radi bivši putem Facebooka. To ionako radi 82 posto žena, a kako će vas bilo koje saznanje razočarati - ili je našao drugu i sretan je pa ste u komi, a jednako tako ćete biti u komi ako je solo ili tuguje za vama. Vraćamo se na prvi savjet ...

Očekivanja od nove godine mogu vas sputati kako poslovno, tako i privatno, jer ako donesete neke odluke i krenete ih ozbiljno provoditi, a ne uspije vam jer ste postavili preambiciozne planove, ne gine vam depresija do ljeta. 

Uz sve navedeno, žene u vezi koje se nisu vjenčale tijekom blagdanskih druženja osjetit će pritisak rodbine i prijatelja da vezu napokon ozakone, pa ako počnete vršiti pritisak na partnera da odredite datum, lako vam se može dogoditi da blagdane završite sami i u suzama.

Stoga, pamet u glavu, vodu u čašu i sve će biti u redu

27.12.2013. 21:30:00
http://metro-portal.hr/sto-zene-ne-smiju-raditi-tijekom-blagdana/82388/