Metro-portal.hr

objavljeno 14.11.2012. 22:03:00
KOKURENCIJA

Što žene gledaju na drugim ženama

Žene gledaju druge žene pozornije i detaljnije nego muškarci koji se zadovolje pogledom na svoj omiljeni dio ženskog tijela

Daj je pogledaj, molim te, kakav dekolte, grozno, flundra!
Daj je pogledaj, molim te, kakav dekolte, grozno, flundra! (Arhiva)

Žene više gledaju druge žene nego muškarce jer moraju vidjeti što je konkurencija obukla, kako im izgleda kosa, jesu li dovoljno mršave ili imaju vidljivog celulita, rezultati su novog istraživanja. 

Normalan tok ženskih misli ide upravo u smjeru razmišljanja gdje li su kupile te cipele ili torbu, jesu li imale plastičnu operaciju, kod kojeg su frizera bile i što im je njihov muškarac kupio.

U ispitivanju je sudjelovalo 2 tisuće žena, od kojih je polovina izjavila da im je veliko veselje uspoređivati sebe s drugim ženama, no pritom nisu zlobne.

Nije ni čudo da je 80 posto žena izjavilo da im je najdraže procjenjivati druge žene na plaži, a čak trećina ih se više divi ženama koje lijepo izgledaju nego muškarcima, i to isključivo iz razloga što se mogu usporediti s njima.

Žene na drugim ženama najviše primjećuju odjeću, slijedi frizura i ten, nakon toga općenito fizički izgled, bace oko na celulit, boju kose, veličinu grudi, pa zatim se koncentriraju na cipele i torbu, da bi za kraj odmjerile kvalitetu dekoltea.

14.11.2012. 22:03:00
http://metro-portal.hr/sto-zene-gledaju-na-drugim-zenama/74879/