Metro-portal.hr

objavljeno 08.12.2013. 20:01:00
EH, DA ...

Što ženama najviše nedostaje u vezi

Nađete si muškarca, sve je super, ali se ipak povremeno zagledate u daljinu i prisjetite se nekih stvari ...

Jooj, išla bi na more ...
Jooj, išla bi na more ... (Shutterstock)

Muškarci o ženama obično misle da su prilično komplicirane, a neke stvari stvarno i jesu takve. Naime, kad žena nije u vezi, često misli da je upravo veza ostvarenje svih njezinih snova, a s druge strane, kad uđe u vezu, kreće nostalgično prisjećanje na neke trenutke kad je bila sama.

Nostalgija ponekad i odnese prevagu, a u tim trenucima naviru sjećanja o, primjerice, adrenalinu koji puca kad se nekom nepoznatom, markantnom i zgodnom tipu da svoj broj telefona, što se sigurno ne bi baš lako dogodilo kad ste u vezi.

Jednako tako, sloboda da se u nekom trenutku dignete i otiđete iz društva koje vam ide na živce, na izlet u planine ili na more u vezi više ne postoji. Bez puno razmišljanja moglo se svašta i nije trebalo računati na druge ljude, što je u vezi neminovno.

Prazan krevet ponekad je također tema nostalgičnih razmišljanja, pogotovo ako se probudite u tri ujutro a deku je oteo vaš dragi koji se sav umotao i hrče na sav glas. U tim trenucima, prazan, mirisan krevet u kojem ste samo vi izgleda kao vrhunac užitka.

I, naravno, ono čega se svaka žena u vezi ili braku najčešće prisjeća s nostalgijom - vrijeme za sebe i svoje male užitke. Kad vam nedostaje vaša kada puna vode i mirisnih soli, kad možete u miru pogledati omiljenu seriju ili film, skuhati nešto na brzaka što samo vi volite ..

08.12.2013. 20:01:00
http://metro-portal.hr/sto-zenama-najvise-nedostaje-u-vezi/82040/