Metro-portal.hr

objavljeno 30.10.2013. 21:30:00
HE HE

Što vaše gaćice govore o vama

Kako samo jednim pogledom na donje rublje žene s kojom se upravo mislite prvi puta upustiti u seks procijeniti što trebate raditi

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
Seksi rublje je uvijek dobar poticaj (Shutterstock)

Karakter se procjenjuje na raznorazne načine, pa što ne bi i prema odabiru donjeg rublja ocijenili s kakvom osobom imamo posla? Uzmimo, na primjer, mogućnost da vam se posreći i odvedete djevojku s kojom ste izlazili kod sebe u stan i ...eto, ugledate gaćice.

Ako imaju natpis na sebi, recimo veselu ili smiješnu poruku, radi se o opuštenoj ženi koja će i vas željeti opustiti i zabaviti. Još ako poruka ima neke veze sa seksom, možete biti sigurni da je namijenjena upravo vama. Napomena: ako je poruka na guzi, taj dio tijela traži povećanu pažnju.

U slučaju da vas kroj donjeg rublja nove drage podsjeti na bakine gaće koje ste viđali kao klinac obješene na suncu, možete biti sigurni da ste naletjeli na ženu koja je staromodna, ali jako dobro zna da takvo rublje naglašava obline. Sve u svemu, svjesne su seksipila kojim zrače i žele poslati poruku, na vama je da je shvatite. 

Obične, bijela pamučne gaćice obično se nalaze na ženi koja ne misli da je donje rublje oružje zavođenja, jer je potpuno sretna kako izgleda i osjeća se ugodno u svom tijelu. U seksu, a i u životu, to je razborita i jednostavna osoba koja točno zna što želi i kako doći do toga. 

Tange ne prepuštaju puno toga mašti, pa ih obično nose vrlo samouvjerene osobe koje jasno daju do znanja što ih zanima. Problema sa seksualnošću nemaju niti u tragovima, a rado će priznati sve svoje fantazije i reći muškarcu što voli da joj se radi.

Čipkasto-mašnaste gaćice su tajanstvene i nježene, kao i njihove vlasnice kojima je seks emotivan i intiman čin. Seks za jednu noć nije njihova omiljena zabava, tu su u igri prinčevi na bijelim konjima, svijeće i ružine latice, pa vi vidite uklapate li se u tu priču. 

30.10.2013. 21:30:00
http://metro-portal.hr/sto-vase-gacice-govore-o-vama/81346/