Metro-portal.hr

objavljeno 18.04.2021. 21:01:00
MYTHBUSTERS

Što vam stoji na putu ljubavi?

Ljubav je ponekad samo mit, a takvi vrlo često staju na put potencijalnoj vezi jer zamagljuju pravu istinu i donose probleme kojih ne treba biti

Čini vam se da ćete ostati sami?
Čini vam se da ćete ostati sami? (Arhiva)

Ljubav je... ljubav, zapravo, to bi trebalo biti dovoljno, no nesretnim sklopom okolnosti puno ljudi misli da je to - zaljubljenost. E sad, to su dvije vrlo različite stvari, što uostalom vrlo brzo shvati većina ljudi.

No, i dalje se oko ljubavi plete toliko mitova da ih više ima samo o seksu, nerijetko se događa da zbog njih ne uspijevamo pronaći zasluženu ljubav.

Kako se to ne bi dogodilo i vama, evo četiri mita koji su toksični i opasni za bilo kakvu vezu, a ljubavnu naročito:

>> Ljubavne laži u koje svi vjerujemo >>

Komunikacija - ne, ne treba se čuti svakih pola sata i da, ako se ne čujete cijeli dan to je sasvim u redu i normalno, jer svi trebaju imati i život izvan veze.

Prijatelji - to što ste u vezi ne znači da morate imati manje vremena za prijatelje ili ih, što je još gore, potpuno otkantati - prijateljstva se ne žrtvuju.

Savršenstvo - ne, savršena osoba za vas ne postoji u stvarnom svijetu, to ste trebali shvatiti s otprilike 12 godina, pa ako takvu čekate... šanse da ostanete sami cijeli život su 99.99%

>> Ljubav - tri istine koje ne želite čuti >>

Svađe - ako mislite da su svađe znak da si međusobno ne odgovarate, niste u pravu: teško je baš oko svega imati iste stavove, a konstruktivna svađa je zapravo vrlo kvalitetan oblik komunikacije u vezi.

18.04.2021. 21:01:00
http://metro-portal.hr/sto-vam-stoji-na-putu-ljubavi/131565/