Metro-portal.hr

objavljeno 01.03.2014. 20:40:00
SAVJETI

Što vam nitko neće reći o vezama?

Savjeta o vezama ima na tone, no o ovim će stvarima svi okolišati i nikad vam neće reći što se stvarno događa

Što trebate znati
Što trebate znati (Arhiva)

Nova veza uvijek je lagano traumatična, a ako baš i niste iskusni u odnosima sa suprotnim spolom, među savjetima koje ćete dobiti od prijatelja zapravo i nećete naći nešto posebno korisno ili pametno.

Naime, promjenom partnera promijenit ćete i ponašanje, posebno u segmentu koji je smetao prošlom partneru. Kako znate da će to smetati i novom? Ne znate, zato je najbolje biti prirodan, bez pokušaja pogađanja što partner želi. Dok se bolje ne upoznate, kompromisi nemaju velikog smisla.

Jedan od partnera uvijek će pokušati kontrolirati vezu, tako da što prije počnete raditi kompromise u vezi svojih navika ili želja, to ćete se prije naći u situaciji da ste promijenili svoje ponašanje i niste ni najmanje sretni s tim.

Jednako tako, u vezama uvijek postoji partner koji voli više i više daje u vezu. Pogledajte malo tko je to u vašoj vezi - vi ili partner. I da, nemojte se sramiti priznati da vi dajete manje, no nemojte ni zaboraviti napomenuti ako ste vi ta osoba koja daje više. 

Eto, par stvari kojima ćete sačuvati svoj integritet i zdrav razum. Ako partneru bilo što od toga smeta, to sigurno nije osoba s kojom želite biti u vezi.

01.03.2014. 20:40:00
http://metro-portal.hr/sto-vam-nitko-nece-reci-o-vezama/83568/