Metro-portal.hr

objavljeno 16.01.2011. 21:10:00
MINI INTERVJU

Što usrećuje bogate i slavne?

Poznate osobe odgovaraju na pitanja o sreći; čemu se još vesele s obzirom da naizgled imaju baš sve

Cameron Diaz
Cameron Diaz (Getty Images)

Što je važno osobama koje imaju tisuće obožavatelja diljem svijeta i milijune na bankovnim računima s kojima si mogu ispuniti baš svaku (materijalnu) želju? Cameron Diaz, Seth Rogen, Kesha i Christian Jacob za Metro govore o svojim receptima za sreću.

Christian Jacobs je američki glazbenik, glumac i producent, su-kreator popularne dječje emisije "Yo Gabba Gabba" i frontmen country benda The Aquabats.

Navedete nekoliko stvari koje vas usrećuju?
Moja djeca, surfanje po ljeti i nasmijavanje supruge što je pravi izazov.

Što radite kad se osjećate stvarno loše?
Nemam nikakve posebne trikove. Ako imam loš dan, svi oko mene vide da sam loše raspoložen. Mislim da sam uvijek pozitivan, ali mi jednom ili dva puta godišnje jednostavno ponestane energije i onda vam je bolje da ste što dalje od mene. Tih dana želim biti sam, surfati sam, crtati sam...samoća mi pomaže da ponovno počnem cijeniti društvo.

Što reći samome sebi u trenucima depresije?
"Dijete drago, odrasti!" Ozbiljno, predlažem da pogledate filmove poput Ghandi, Hotel Rwanda ili The Killing Fields. Shvatit ćete da stvari mogu biti još puno gore. Postanite svjesni svog mjesta na Zemlji i pomozite nekome kome je pomoć potrebna. Obećanjem da će vam depresija proći ako prestanete misliti na sebe i pomognete drugome.

Seth Rogen, kanadski glumac i komičar koji je najuspješnije uloge ostvario upravo u komedijama. U hrvatskim kinima se 20. siječnja počinje prikazivati njegov aktualan film Green Hornet, u kojem glumi zajedno s hollywoodskom zvijezdom Cameron Diaz.

Što vas usrećuje?
Rogen: Druženje s prijateljima i obitelj. Uživam i u vremenu kojeg provedem sa zaručnicom (Lauren Miller). Volim jesti finu hranu i gledati filmove. Obožavam filmove. Usrećuju me tuđi filmovi, a drago mi je kad čujem da druge ljude usrećuju moji.

Diaz: Volim putovati i biti s obitelji i prijateljima. I mene usrećuje gledanje filmova. Kad sam tužna gledam "Princess Bride", a mislim da moj Praznik ima sličan učinak na ljude, barem tako tvrde.

Ke$ha, ekscentrična pjevačica koja namjerava napasti tron na kojem (još) sjedi Lady Gaga.

Imate li neke trikove kojima prikrivate loše raspoloženje?
Plavi ruž za usne, šljokice i veliki osmjeh kako bi svima pokazala svoj lijepi zlatni zub.

16.01.2011. 21:10:00
http://metro-portal.hr/sto-usrecuje-bogate-i-slavne/54140/