Metro-portal.hr

objavljeno 16.11.2010. 14:32:33
S BLOGA

Što to govori autor knjige "Kako postati bogat u Hrvatskoj?"

Kako postati bogat u Hrvatskoj pitanje je koje nam svima prolazi kroz glavu dok svakodnevno prebiremo sitniš u svojim umornim novčanicima

Bogatstvo
Bogatstvo (Shutterstock)

Već sam davno vidjela 'sajt'  kako postati bogat u Hrvatskoj autora Sanjina Frlana, ali nisam nikad kupila knjigu. No, ove godine (jer sam poduzetnica) mogla sam si je priuštiti kao "lagano" štivo u predahu od posla i bome sam je i kupila.

I koja je tajna, pitate se? Jedina je tajna u vašoj glavi i volji da krenete u akciju. Kupite li knjigu misleći da ćete pročitati tajne ideje o tome kako zgrnuti bogatstvo, odmah ste magare. Knjiga je dobra, to bez sumnje, ali ne razlikuje se puno od mnogo sličnih psiholoških knjiga koje sam pročitala. Istina, dobila sam par ideja čitajući je, nasmijala me i čak sam nagovorila dečka da je pročita (ne škodi da postanemo dvostruki milijunaši).

Ali, VELIKO ali...jedina TAJNA (imate i tu knjigu), je ona da dignete lijenu guzicu i počnete zarađivati. Prvo u fušu, a poslije, ako krene, tko zna...možda pokrenete još jedan, pa drugi biznis i tako dalje..

I još se u jednome slažem s čovjekom...stvarno vam ne treba ni ‚fax' ni iznadprosječni IQ da biste zarađivali barem duplo više nego što sada zarađujete. Treba vam samo malo dume, hrabrosti i volje da nešto stvorite.

Kada odlučite:"Postat ću poduzetnik ili poduzetnica!" (poput mene), već ste na konju i imate velike šanse da uspijete. Pomaže i ako ste motivirani za dokazivanjem pred obitelji, jalnim susjedima i frendovima kojima non stop kukate.

Knjigu svakako preporučam, a ako baš i nemate 300 kuna za štivo, pratite moje postove tijekom sljedeće dvije godine (svečano obećajem da ću do tada pisati blog:), pa ako se ja obogatim, nema razloga da mi se i vi ne pridružite.

Više na poduzetnicauhrvatskoj.blog.hr

Piše: Martina Kocijan
16.11.2010. 14:32:33
http://metro-portal.hr/sto-to-prica-autor-knjige-kako-postati-bogat-u-hrvatskoj/51286/