Metro-portal.hr

objavljeno 03.06.2013. 09:07:00
ŠARANJE

Što tetovaže govore o muškarcima

Naravno, posvetit ćemo se tetovažama koje liče na nešto i preskočiti tenkove, sidra, imena i datume

Zašto mu je ruka plava? :)
Zašto mu je ruka plava? :) (Shutterstock)

Svi imaju barem jednog muškarca u široj obitelji koji je neke važne stvari u svom životu obilježio tetovažom na vidljivom mjestu, a tu se može pronaći svega - lijepih i ružnih žena, čudnih datuma, sidara, tenkova, motora ...

Kako je zadnjih godina tetoviranje od obilježavanja postalo umjetnost, sve je više onih čije se tetovaže gledaju sa zanimanjem zbog ljepote i pokušavaju protumačiti poruke.

Ako vidite muškarca s tribal tetovažom, znajte da se radi o tipu koji je na taj način želio svijetu pokazati svoju muževnost. Bez obzira na ponekad grub izgled, zapravo se radi o metroseksualcu koji će voditi računa o svojoj partnerici u svakom trenutku i vrlo rado se maziti s njom.

Duhovne simbole tetoviraju muškarci koji poštuju svoje porijeklo i korijene, no istovremeno pokazuju svoju buntovničku stranu. Iako izgledaju kao dobri dečki koji poštuju pravila u vezama i životu, u krevetu im ništa nije strano.

Poruke ispisane krasnim slovima daju vrlo jasnu sliku o pogledu na svijet muškarca koji ih je odlučio trajno staviti na tijelo, pa možete biti sigurni da se radi o izravnoj i otvorenoj osobi koja će uvijek reći ono što stvarno misli.

Razna orijentalna slova naglašavaju želju za misterioznošću, pa će takav muškarac često ugodno iznenaditi svoju partnericu, bilo egzotičnim putovanjem ili novotarijama u krevetu. Oni žele ljudima pokazati svoj karakter i osobnost, no uživaju u tome što vi ne razumijete što zapravo znači taj znak i s velikim veseljem objašnjavaju njegovo značenje.

03.06.2013. 09:07:00
http://metro-portal.hr/sto-tetovaze-govore-o-muskarcima/78494/