Metro-portal.hr

objavljeno 14.08.2017. 20:01:00
ZANIMLJIVO

Što sve žene zapravo - ne vole?

Žene jedva čekaju da se zaljube, udaju i rode dijete, obožavaju nositi štikle i push-up grudnjake, a posebno uživaju u brijanju dlačica ispod pazuha... ili možda ipak ne?

Rijetke žene vole štikle
Rijetke žene vole štikle (Arhiva)

Žene rade mnoge stvari samo iz jednog jedinog razloga - to im nameću društvene norme (koje one baš i nisu stvarale), a ustvari ih mrze iz dna duše, pokazala je zanimljiva rasprava na Redditu.

Naime, umorne i zasićene stereotipima odlučile su progovoriti, a kad je jedna krenula, nastala je prava lavina....

"Bilo da je riječ o neskidanju iz trenirke do zaraslih nogu, recite nam ponešto o svom unutarnjoj buntovnici", napisala je jedna korisnica i pokrenula gomilu komentara. Jedna je žena napisala da mrzi nositi štikle jer su grozno neudobne, a druga je dodala kako su štikle slatke ali definitivno nisu vrijedne bolova.

Isto tako, žene su spomenule i nošenje grudnjaka. Mnoge su rekle da vole nositi rublje, ali da im se ne sviđa činjenica da je grudnjak obavezan i da njegovo nošenje nije nešto što možete birati.

"Vidjela sam mnoge bradavice kako strše ispod majica, ali je bilo je u redu jer su to bili muškarci", rekla je jedna korisnica Reddita.

Raspravu je potaknulo i uklanjanje dlačica s tijela. Žene ljuti uvriježena činjenica da se uklanjanje dlačica podraumijeva i da je strašno čudno ako se neka od njih ne depilira.

"Volim se uređivati i biti njegovana ali priznajem da je za to potrebno jako puno truda, vremena i novca", istaknuto je.

Tema udaje i rađanja je također izazvala dosta reakcija.

"Ako odlučiš imati djecu i ostati doma umjesto imati posao ljudi te gledaju kao jadnicu koja je jednostavno odustala"

"Smeta me romantiziranje majčinstva do gubitka vlastitog identiteta. Biti majka nije neka supermoć, nisam zbog toga posebna ili jedinstvena", rekla je jedna žena

14.08.2017. 20:01:00
http://metro-portal.hr/sto-sve-zene-zapravo-ne-vole/106722/