Metro-portal.hr

objavljeno 25.12.2013. 21:12:00
SAVJETI

Što svaka djevojka i žena trebaju znati

Što kažu čitateljice Reddita o životnim istinama, preciznije, koje bi stvari svaka djevojka ili žena trebala znati

Što je važno znati ako si žena
Što je važno znati ako si žena (Arhiva)

Kad neka od velikih društvenih mreža postavi neko značajno pitanje, odgovori koje dobivamo mogu nas začuditi ili nasmijati, no ovi savjeti čitateljica Reddita stvarno se mogu mirne duše dati svakoj ženi.

Tako kažu da je zdravlje najvažnija stvar u životu, preporučujući redovne sistematske i preglede kod ginekologa, uz samopregled grudi, vjerujući da je to put prema kvalitetnom životu. Uz to, jedan od najčešćih savjeta je  - ne morate željeti djecu. Takva je odluka legitiman izbor zbog kojeg vas ne mora biti sram.

Među praktične savjete spada onaj o redovnom mokrenju nakon seksa, jer se na taj način rješavate štetnih bakterija i smanjujete šanse za bilo kakvu infekciju urinarnog sustava. 

Ništa manje važno nije pronaći pravi broj grudnjaka kako bi vam on savršeno stajao, a uz to ne bi uzrokovao probleme s grudima koji se događaju kad nosite premalen grudnjak, što je najčešća pojava. 

Zato ne čudi savjet o prihvaćanju svog tijela onakvim kakvo jest. Takvo je kakvo je, nije čudno već normalno jer je vaše, a svi se ljudi razlikuju. Uz to odlično ide i savjet o tome da je normalno i dobro tražiti seks i uživati u njemu. Svoju seksualnost treba otkriti, poznavati i uživati u njoj bez skrivanja.

Od praktičnih savjeta tu je onaj o pranju - vruća voda ostavlja mrlje, dok hladna ispire krv s odjeće, što je svakoj ženi vrlo korisno znati.

Treba biti samostalna osoba, iskrena prema sebi i ne treba se ispričavati zbog svega, savjetuju čitateljice Reddita, a uvijek je bolje biti sam nego s lošim partnerom jer ga sigurno nećete promijeniti. Nikad. 

Za kraj - borite se za svoja prava. Ne treba biti dama i šutjeti ako netko nije u pravu ili je nemoralan i nepošten. To ne trebate trpjeti, nikad u životu.

25.12.2013. 21:12:00
http://metro-portal.hr/sto-svaka-djevojka-i-zena-trebaju-znati/82357/