Metro-portal.hr

objavljeno 22.08.2008. 20:49:22

Što slušati?

Vijest babljeg ljeta glasi - grupa Queen ima novi album!

Fotografija vijesti

Prvi put nakon petnaest godina jedna od najvećih rock grupa u povijesti odlučila je s Paulom Rodgersom, nekadašnjih vokalom grupe Free, snimiti singl ‘C-lebrity’ koji najavljuje album ‘The Cosmos Rocks’. Naravno da smo skeptični, no dat ćemo starim rokerima šansu. Zaslužili su. Što se tiće događanja u rujnu, Zagreb će ponovno ugostiti Kaiser Chiefs, a informacije govore da bi nam uskoro u posjet mogli stici i AC/DC. Nova sezona mogla bi, dakle, početi u žestokom ritmu, što zasad zvuci jako obećavajuće.

HIT TJEDNA - Oasis - ‘Dig Your soul out’

S novog studijskog albuma britanske grupe Oasis, ‘Dig Out Your Soul’, a ciji se
izlazak očekuje 6. listopada ove godine, ‘skinut’ je prvi singl - pod nazivom ‘The
Shock Of The Lightning’. Autor je Noel Gallagher, uz suradnju ostalih članova
Oasis, a zanimljiva je izjava samog Gallaghera o nastanku te pjesme: ‘Napisana je i
skladana u jednom potezu, a i samo snimanje je proteklo jednako brzo. Od početne demo snimke do konačnog oblika singla nisu se dogodile neke veće izmjene, pa sve zvuci jednostavno, snažno i moćno!”

Primal scream - Beautiful future
Izdavač: B-unique/Dancing Bear

Beautiful Future’ deveti je studijski album kojeg su Primal Scream objavili u svojoj dvadeset i četiri godine dugoj karijeri. Ujedno, to je i prvi album objavljen za mladu etiketu B-unique. Primal Scream su pet pjesama snimali u Stockholmu u studiju Atlantis gdje je ABBA odsvirala svoje evergreene.

Queen - The cosmos rocks
Izdavač: Dallas Records

'C-lebrity’ je novi singl skupine Queen i Paula Rodgersa i dolazi s njihovog budućeg albuma `The Cosmos Rocks’. ‘C-lebrity’ su napisali i producirali Brian May, Paul Rodgers i Roger Taylor. Pjesma je komentar na vremena koja diktiraju raznorazni celebrityji, osobito oni iznikli u mnogim reality tv-show programima.

Christina Aguilera - Greatest hits
Izdavač: Menart

Nekada je bila najveća suparnica Britney Spears, no budući da je ona sama pokopala glazbenu karijeru, Christina Aguilera godinama je vladala pop scenom. Njezina najnovija kolekcija najvećih hitova pokazat ce koliko je plodna bila karijera plavokose zvijezde svjetskog showbizza.

Piše: Piše: Marko Podrug
22.08.2008. 20:49:22
http://metro-portal.hr/sto-slusati5/11046/