Metro-portal.hr

objavljeno 23.07.2013. 23:01:00
MMM

Što seks govori o vašoj vezi

Seks je jedan od sjajnih pokazatelja u kojoj je fazi vaša veza ili brak, pa pročitajte ovih nekoliko savjeta, dobro će vam doći

Muškarci lakše komuniciraju seksom nego riječima
Muškarci lakše komuniciraju seksom nego riječima (Arhiva)

Vjerovale vi ili ne, muškarcima seks nije sve na svijetu. Da, važan je izuzetno, no i osim toga muškarci imaju neke stvari na pameti. Doduše, kako baš nisu elokventni u većini slučajeva, seksom žele prenijeti neke poruke koje ne mogu artikulirati.

Pa tako više seksa možete protumačiti željom za bliskošću, a ne jednostavno neutaživim spolnim nagonom. Muškarac vam zapravo na taj način pokazuje da želi biti uz vas, no kako je nesiguran, ne zna kako biste reagirali da to kaže riječima. Ovako mu je puno lakše ...

Muškarac će se sigurno potruditi ispuniti sve vaše seksualne fantazije, no trebate mu ih vrlo jasno izreći ili dati do znanja inicijativom u krevetu. Znate dobro da su muškarci jako loši u čitanju ženskih misli.

Što se tiče nevjernih partnera, znajte da uzrok prevarama nije nedostatak ljubavi u većini slučajeva, nego neke probleme u vezi ne zna riješiti sam pa traži izlaz. Rješenje je jednostavno - razgovor.

Jednako tako, ako nema seksa to ne znači da vas vara ili da mu više niste privlačni, nego da se osjeća zapostavljeno i da mu treba jasno davati do znanja koliko ga volite i trebate, pa će se sve vratiti u normalu.

23.07.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/sto-seks-govori-o-vasoj-vezi/79424/