Metro-portal.hr

objavljeno 07.02.2014. 23:01:00
SAVJETI

Što se NE radi nakon seksa

Ako nemate ništa pametno za reći, pogledajte je sjajnim očima i dajte joj sočan poljubac, to će napraviti puno više koristi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)

Taman ste završili s odličnim seksom, zagrlili ste se i kreće lagani razgovor za opuštanje, a možda i pripremu za nastavak igrica pod plahtama, kad najednom vi blenete neku glupost koja atmosferu trenutno spusti na arktičke noćne prosjeke.

Kako i zašto su pitanja koja će vam se motati po glavi dok gledate kako partnerica maršira van iz sobe ili vam okreće leđa uz napomenu da je ni slučajno ne pokušate dodirnuti, pa evo odgovora.

Kako - jednostavno, dovoljno je bilo da provalite glupost. Zašto? Evo zašto ... primjerice, rekli ste rečenicu "Ovo je bio najbolji seks koji sam imao u životu". Mislite da je to kompliment? Teško, jer je to u stvari usporedba s bivšim partnericama, a to žene definitivno ne vole. Pogotovo ne u tim trenucima ... Ako već imate želju reći kako vam je bilo sjajno, spomenite točno što je napravila i zašto vas je to oduševilo.

Druga rečenica koja spada u kategoriju ne baš pametnih je neka na temu duljine trajanja seksa. Kažete li da je seks trajao duže nego inače, opet neće biti dobro jer će to ona, ranjiva i osjetljiva u tim trenucima, shvatiti kao kritiku prijašnjih izvedbi.

Za kraj, najgluplje pitanje svih vremena - Koliko si puta svršila? Prvo, na taj način pokušavate izvući kompliment o svojim izvedbama i vještinama, a drugo - dajete joj do znanja da niste pratili njene reakcije, nego ste sebično razmišljali samo o tome kako ćete vi svršiti i kada. 

Stoga, ako nemate ništa pametno za reći, pogledajte je sjajnim očima i dajte joj sočan poljubac, to će napraviti puno više koristi.

 

07.02.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/sto-se-ne-radi-nakon-seksa/83154/