Metro-portal.hr

objavljeno 06.01.2021. 21:01:00
OPA :)

Što saznajemo maštarijama o karakteru

Recimo, ako ste u svojoj mašti voajer, to vam jasno daje do znanja da ste ljubomorna osoba koja se stalno želi uspoređivati

Fnatazije imaju dublje značenje...
Fnatazije imaju dublje značenje... (Arhiva)

Seksualne maštarije nisu strane nikome, tko god kaže da ih nema - laže. Naravno, puno ljdui nije ni pokušalo doživjeti svoje maštarije, no to nije zapravo ni važno - one govore puno o vašem karakteru, pa da vidimo što znače one najčešće ...

Ako je vaša maštarija da dominirate nad partnerom, zapravo ste nesigurna osoba koja osjeća potrebu da se nametne i pokaže da je glavna. Kako je to i znak agresivnosti, ako često mislite o tome, vrijeme je da se malo zabrinete za sebe. 

U slučaju da vam je san upravo suprotna situacija, da ste potpuno potčinjeni, to pokazuje da se bojite preuzeti inicijativu i jedino što želite je da budete zadovoljeni. Ovakve maštarije bi trebalo ozbiljno shvatiti i ponekad donijeti odluku sam, a ne prepuštati baš sve partneru. 

Ako ste u svojoj mašti voajer, to vam jasno daje do znanja da ste ljubomorna osoba koja se stalno želi uspoređivati i natjecati s ljudima oko sebe. Ipak, to je i znak znatiželje koja je uvijek dobra osobina. 

Sanjarite o tome da vas drugi gledaju kako se seksate? Naravno, u vama čuči mali egzibicionist, no vaš vas dobar odgoj ipak sprječava da svima pokažete kakav se vražićak krije u vama. 

Maštarije o grupnom seksu pokazuju da ste zapravo otvorena i znatiželjna osoba, no sramite se to pokazati i priznati drugim ljudima. 

I da, seksualne maštarije odlične su za vaš seksualni život ...

06.01.2021. 21:01:00
http://metro-portal.hr/sto-saznajemo-mastarijama-o-karakteru/129645/