Metro-portal.hr

objavljeno 01.01.2021. 21:01:00
MMMM ;)

Što vam boje govore o seksu?

Može se znati što možete očekivati kad vidite koje su vam boje dobre i najbolje vam odgovaraju

Koja vam se boja sviđa?
Koja vam se boja sviđa? (Arhiva)

Omiljena boja može nam dosta reći o karakteru osobe, a između ostaloga saznate ćemo i kakva je u krevetu. 

Crvena boja, očekivano, odaje strastvenu osobu koja zna uživati u seksu, voli preuzimati inicijativu i traži slične partnere u krevetu.

Ljubičasta boja otkriva osobu kojoj je seks gubljenje vremena, tako da žene razmišljaju više o frizuri nego o užitku, a muškarci to odrađuju kao dosadan posao - znači, izbjegavati pod svaku cijenu.

Narančasta je omiljena bolja osoba koje vole ostvarivati fantazije u krevetu, napravit će svašta kako bi potaknuli partnerovu maštu, a obožavaju predigru i nježnost.

Plava je boja osoba koje seks vide kao umjetnost kojoj pristupaju s elegancijom i stilom, a naročito su dobri muškarci koji obožavaju tu boju jer će napraviti apsolutno sve kako bi zadovoljili partnericu.

Ružičastu boju vole zavodnice, žene kojima je flert zrak i voda, no zapravo pokazuju više nego što imaju za ponuditi jer su seksualno nezrele. Muškarci koji vole tu boju mijenjaju partnerice kao maramice, a afere s neznankama su im gotovo pa fetiš.

Siva boja omiljena je nesigurnim i neodlučnim ljubavnicima koji imaju problema s prihvaćanjem obaveza, a seks im nije ništa više od zadovoljavanja potrebe, pa se jako loše slažu s bilo kime kome ova boja nije omiljena.

Zelenu boju vole vrijedni i nježni partneri, muškarci koji su puni razumijevanja i spremni ispuniti svaku želju partnerici, dok su žene toliko predane da im je svaki seks kao da ga doživljavaju prvi put.

Žuta je boja omiljena osobama koje su u krevetu submisivne i neće nikad odbiti partnerove želje koje su im puno važnije od njihovog vlastitog zadovoljstva. 

01.01.2021. 21:01:00
http://metro-portal.hr/sto-sam-boje-govore-o-seksu/129560/