Metro-portal.hr

objavljeno 11.03.2010. 17:44:00
PISCES

Što pokloniti osobama u znaku Ribe?

Teško je pronaći idealan poklon za Ribu zbog njenog profinjenog ukusa, no nije i nemoguće

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)

Mjesec Riba je već uvelike počeo i ako razmišljate o tome da darujete nešto zanimljivo osobama koje su rođene u ovom znaku, evo nekoliko savjeta. Morate imati na umu da istinska Riba voli kompliciran, ali delikatan stil koji stimulira njena osjetila i duh. Riba cijeni i lijepo i magično kad je u pitanju dizajn, ali i prezentacija. Zato je i teško pronaći idealan poklon za osobe ovoga znaka. No, uz malo truda past će vam na pamet nekoliko opcija.

Riba je ćudljiva i sklona sanjarenju. Njeno shvaćanje glamura, luksuza i kvalitete jedinstveno je među svim ostalim znakovima. Ne bi bilo loše uzeti neko vino koje će toj osobi probuditi osjetila ili čak neki miris, odnosno parfem koji stvara osjećaj uzvišenosti. Ovaj je znak pod utjecajem elementa vode pa je stoga logično da su njegovi pripadnici jako povezani s oceanima i morima. Umjetnička djela, fotografije, slike, okviri s morskim elementima i temama, školjkama idealno su rješenje. Ne bi bilo loše, ako ste u mogućnosti, osobu u znaku Ribe odvesti na neki izlet ili putovanje u morske krajeve.

Udobnost je Ribama vrlo važna. Pronađite nešto mekano ili osvježavajuće za stopala i tijelo. Bilo da se radi o uljima, šamponima, papučama. Morskoplava ili svjetlucava modra boja neizostavna su kad su u pitanju odjevni predmeti i nakit. Njihov omiljeni kamen je ametist, pa pokušajte pronaći neki predmet, ukras ili nakit koji ga sadržava. Fotografije, ali i glazba igraju veliku ulogu u životu Riba pa su foto-aparati, kamere ili glazbeni instrumenti također pun pogodak. I ne zaboravite, važno je da sve što kupite umotate na zanimljiv i inovativan način. Samo se vodite spomenutim smjernicama. Ribe će sigurno biti oduševljene.

11.03.2010. 17:44:00
http://metro-portal.hr/sto-pokloniti-osobama-u-znaku-ribe/35227/