Metro-portal.hr

objavljeno 05.08.2017. 21:35:00
MA DA?

Što pali cashseksualce?

Erotizacija novca i plaćanja usluga nije slučaj samo kod heteroseksualaca koji pružaju seksualne usluge homoseksualnoj zajednici

Pali ih lova i seks s muškarcima
Pali ih lova i seks s muškarcima (Arhiva)

Cashseksualci ne uživaju u seksu, oni uživaju biti plaćeni za pružanja seksualnih usluga, prvenstveno, muškarcima. Njih sami seks ne pali, pali ih novac. Oni tim činom erotiziraju novac i osjećaj vrijednosti koji proizlazi iz divljenja spram njihovih usluga te zadovoljstva biti plaćen za obavljanje seksualnih usluga muškarcima.

Pretpostavlja se da su ti muškarci prvenstveno gay ili u najmanju ruku biseksualnog opredjeljenja. Smatralo se čak da ti muškarci žive u stalnom poricanju vlastite seksualnosti. No, posljednja istraživanja te praćenje navika tih muškaraca pokazuju da je sve više pripadnika cashseksual pokreta upravo heteroseksualnog opredjeljenja koji se nakon pružanja usluga, a prvenstveno homoseksualnoj zajednici te uživanja u bivanju plaćeni za te usluge, odlaze svojim kućama, obiteljima, suprugama, djevojkama, djeci, odnosno uranjanju natrag u svijet heteroseksualnosti.

Erotizacija novca i plaćanja usluga nije slučaj samo kod heteroseksualaca koji pružaju seksualne usluge homoseksualnoj zajednici. Naime, mnogi muškarci i žene danas uživaju ne toliko u samom seksu već u kompenziranju te vrijednosti seksa za novac (ili neku drugu materijalnu vrijednost).

U njihovim je razmišljanjima novac (materijalno posjedovanje nečeg) jednako vrijedno, ako ne i više, kao i sami čin seksa.

Više o ovoj zanimljivoj temi pročitajte na portalu Gentleman.hr

05.08.2017. 21:35:00
http://metro-portal.hr/sto-pali-cashseksualce/106549/