Metro-portal.hr

objavljeno 27.02.2013. 20:14:00
ŠMRC :)

Što oblik nosa govori o muškarcu

Da li je veliki nos znak i velikog ponosa i sve karakteristike muškarca prema obliku nosa

Kakav je muškarac?
Kakav je muškarac? (Screenshot)

Urbana legenda o velikom nosu i velikom ponosu je davno razbijena, no svejedno oblik nosa može dosta reći o karakteru muškarca koji ga nosi. Telegraph je na jednom mjestu skupio mišljenja i procjene stručnjaka, pa da vidimo kako možete procijeniti osobu po nosu

Prćast nos odaje staloženog, praktičnog i razumnog muškarca, uvijek voljnog pomoći osobama koje voli. Voli biti u centru pažnje, gdje dolazi zabavnim i duhovitim doskočicama, no zato nije ništa manje ambiciozan od drugih, dapače. Nije avanturistički raspoložen u ljubavi i odlično čuva tajne.

Mesnat nos imaju emotivni i velikodušni muškarci, koji odlično skrivaju prave osjećaje. Velike su šanse da će ostati sam cijeloga života ako se ne oženi do četrdesete, makar je odličan ljubavnik. No, kako voli dominirati u vezama, upravo je to najveća prepreka. 

Kukast nos imaju muškarci koji se čine upornim, stabilnim i snažnim osobama, no zapravo se radi o nesigurnim ljudima koji ne mogu sami rješavati svoje probleme. Nestrpljivi i svadljivi, uvijek misle da su u pravu. Što se tiče veza, privlači ga jedino seks.

Pravilan nos nose lako zaljubljivi ljubitelji dugih veza, vjerni i ljubomorni muškarci. Radoznali su i vole eksperimentiranje, no istovremeno sve analiziraju, pa ih drugi doživljavaju kao cjepidlaku. Voli dugo osvajati sramežljive žene, no istovremeno je uobražen i omalovažava ljude koji su slabiji.

27.02.2013. 20:14:00
http://metro-portal.hr/sto-oblik-nosa-govori-o-muskarcu/74133/