Metro-portal.hr

objavljeno 25.09.2012. 10:40:00
BOJE

Što o vama govori boja laka za nokte

Svaka boja laka za nokte odaje nešto o osobi koja ga nosi, pa provjerite kakav dojam ostavljate na druge

Boja laka za nokte odaje karakter
Boja laka za nokte odaje karakter (Arhiva)

Leatrice Eiseman ima sjajan posao konzultanta za boje. Na svom blogu često objavljuje savjete vezane na tu temu, a jedan od postova posvećen je bojama laka za nokte i psihološkim profilima osoba koje nose te boje.

Tako je crvena boja laka za nokte rezervirana za nostalgične i tradicionalne osobe, no ipak tim lakom žele skrenuti pažnju na sebe u seksualnom smislu. Neustrašive žene nose plavi lak nokte, jer time odstupaju od normi i pokazuju svoju spremnost na eksperimentiranje. 

Zelenu boju nose dinamične žene, koje raznim nijansama pokazuju svoju energiju i neiscrpnu volju za novim izazovima. Tamno bordo boju, koja je kombinacija tradicionalne crvene i moderne ružičaste nose elegantne žene, a Eiseman kaže da su ti tonovi rezervirani za visoku modu među lakovima za nokte.

Vrckave i dinamične osobe koje žele biti primjećene stavljaju lak s dodacima poput šljokica, srca ili zvjezdica, a metalik boje poput srebrne i zlatne stavljaju intrigantne osobe koje su sklone izazovima, pogotovo u sezonama kad su takve boje out u svijetu mode.

Narančasti lak nose bezbrižne osobe, kreativnima se više sviđa ljubičasti, a žuti optimistične koje svima žele poručiti da su sretne i zadovoljne. Na kraju, bezbojni ili neutralni lak stavljaju osobe koje su stabilne i pouzdane i na koje uvijek možete računati.

25.09.2012. 10:40:00
http://metro-portal.hr/sto-o-vama-govori-boja-laka-za-nokte/74057/