Metro-portal.hr

objavljeno 05.07.2014. 23:01:00
SAVJETI

Što nikako ne smijete raditi ženama u krevetu

Razlike između muškaraca i žena dobro se vide i po ponašanju u krevetu, gdje ih napaljuju potpuno različite stvari

Kako ne napraviti kardinalnu grešku
Kako ne napraviti kardinalnu grešku (Shutterstock)

Muškarci i žene imaju različite pokretače strasti, pokazala su brojna istraživanja, pa ako mislite svojoj dragoj pružiti užitak u krevetu, bolje vam je da neke stvari ne radite. 

Recimo, muškarci su vizualni tipovi i gola žena im je dovoljan poticaj, dok ženama treba priča s dodirima i senzualnošću koja će pokrenuti strast u njima. Dakle, ako mislite uzbuditi ženu, a nemate je namjeru maziti, na pogrešnom ste putu.

>> Kakav seks treba svakom paru >>

Ništa manje žene ne odbija šutnja u krevetu. One vole znati kako vi reagirate na njene pokrete, pa je dobro povremeno pustiti koji zvuk odobravanja (ili gunđanja) kako bi znala jeste li i vi na putu do vrhunca. 

>> Par savjeta za fantastičan seks >>

Naravno, brzanci se u seksu ne cijene nimalo. Jedna stvar je seks na brzaka koji oboje odlučite isprobati na skrovitom mjestu, a druga je kad ste vi gotovi kao sprinter, a ona je u dugoprugaškom filmu. 

>> Savjeti za dobar seks na brzaka >>

Monotonija u krevetu ne odgovara ni muškarcima i ženama, što znači da rutinu koju ste usvojili trebate povremeno začiniti nečim novim, inače će i vaša draga zijevati u krevetu i pitati vas ujutro do kad ste ... jel' ....

05.07.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/sto-nikako-ne-smijete-raditi-zenama-u-krevetu/85977/