Metro-portal.hr

objavljeno 16.08.2013. 16:01:00
EH, DA ...

Što nedostaje kojem horoskopskom znaku

Svi uvijek rado čitamo dobre strane našeg horoskopskog znaka, pa evo nečeg potpuno drugačijeg - što kojem znaku nedostaje

Što nedostaje, recimo, potencijalnom partneru
Što nedostaje, recimo, potencijalnom partneru (Arhiva)

Ovan ima izražen nedostatak strpljenja i takta, jer želi sve odmah i sada, pa uspjeh dolazi tek kad se nauči savladavati.

Bik bi možda i bolje prolazio da je skromniji u pitanjima želja o novcu i ljubavi. Svega toga mu je uvijek premalo i želi više, pa nije uvijek zadovoljan.

Blizanci su u velikom minusu na području razumijevanja drugih ljudi i taktičnosti, uz izražen višak površnosti, tako da cijeli život imaju što raditi na sebi.

Rak bi trebao imati više staloženosti i smirenosti, pa se preporučuje neki opuštajući hobi, koji će ga naučiiti da ne može sve biti po njegovom.

Lav, pogađate, ima veliki nedostatak skromnosti, a fali mu i umijeća pametnog trošenja. Nije egoist nego egocentrik, pa samo misli da se svijet okreće oko njega.

Djevica treba shvatiti da obaveze nisu najvažnija stvar u životu, što uz nedostatak takta i preveliku kritičnost prema drugima može biti velik nedostatak.

Vaga se stalno bori s nedostatkom strogosti, odlučnosti i brzine, a kad se tome doda i neodlučnost da se izrazi svoje mišljenje, problema se ubrzo nagomila preko glave.

Škorpion kronično nema smirenost i toleranciju, pa vrlo često počne ignorirati ljude koji mu smetaju. No, kako oni i dalje postoje i utječu na vas, razmislite malo o svom ponašanju.

Strijelac je u manjku zrelosti tijekom cijelog života, što uz nedostatak usmjerenosti i stabilnosti znači stalno trošenje energije na iste stvari koje je trebalo riješiti još u mladosti.

Jarac nema dovoljno razumijevanja za druge ljude i njihovo vrijeme, jer je uvijek sam sebi na prvom mjestu i razmišlja jedino o svojoj koristi.

Vodenjak nema dovoljno samostalnosti, a fali mu i staloženost i strpljenje, pa se trebaju naučiti malo biti sebični i napraviti svijet po svojoj mjeri.

Ribe jednostavno nemaju smisla za organizaciju i problema s izražavanjem svog stava prema stvarima oko sebe, tako da su to dvije glavne stvari koje trebaju riješiti.

16.08.2013. 16:01:00
http://metro-portal.hr/sto-nedostaje-kojem-horoskopskom-znaku/79903/