Metro-portal.hr

objavljeno 14.08.2013. 16:03:00
ANTITALENTI

Što ne smijete raditi prema horoskopskom znaku

Horoskop obično čitamo na način da pokušamo saznati što bi trebali raditi, a evo nešto potpuno drugačije - što nikako ne bi trebali raditi

Što vam zvijezde preporučuju
Što vam zvijezde preporučuju (Arhiva)

Ovan bi trebao izbjegavati poslove bez svakodnevni izazova, mirne i pasivne, a naročito one koje nije sam odabrao nego je poslušao nečiju preporuku.

Bik voli poslove koji su spori, tako da bilo što povezano s brzinom rada i kratkim rokovima nije za ovaj znak. Uz to, posao mora imati neku nagradu ili priznanje na kraju, inače je Biku nezanimljiv. 

Blizanci, izbjegavajte poslove koji zahtijevaju temeljitost i dugo traju, jer će vam ubiti volju za radom, a jednako tako i bilo koji posao gdje nema međusobne komunikacije s kolegama ili klijentima.

Rak je istinski nesretan na poslovima koji se obavljaju mehanički i gdje se ne može pokazati ljudskost. Nema srca, nema posla za Raka.

Lav će svaki posao koji je samozatajan i daleko od ljudi zamrziti u najkraćem mogućem roku, stoga izbjegavajte noćne more poput instituta, bolnica, zatvora ili laboratorija. 

Djevica će se izgubiti na poslu gdje se sve generalizira, a ako mora zanemariti nebitne stvari ili prelaziti preko pogrešaka, poželjet će nestati s lica zemlje.

Vaga prezire sirove, grube i agresivne poslove, a ako pritom nema ni kolega ili klijenata na vidiku, bit će potpuno izgubljena u vremenu i prostoru.

Škorpion će na poslu koji je staložen i bez ikakve provokacije biti kao riba na suhom, a kolotečina ga uništava, pa će sam izazvati sukobe ne bi li postalo zanimljivije.

Strijelac treba vidjeti sve moguće dimenzije posla, kao i mogućnosti napredovanja i razvoja, inače nema kruha za njih. Monotoni poslovi bez ikakve slobode nisu za Strijelce.

Jarac mora vidjeti mogućnost sjedanja u stolicu bilo kakvog šefa, jer bez mogućnosti da pokaže svoju ambicioznost jednostavno vene i nestaje. 

Vodenjak će biti neuspješan u bilo kojem konvencionalnom poslu, sve uhodano i predvidljivo je smrt za ovaj znak. Natjerajte ga da uvede novosti u stari posao i napravit će čudo.

Ribe ugibaju na poslovima koji zahtijevaju preciznost i urednost, detalji ih izluđuju, a potpuni nedostatak kreacije i mašte baca ih u depresiju. 

14.08.2013. 16:03:00
http://metro-portal.hr/sto-ne-smijete-raditi-prema-horoskopskom-znaku/79865/