Metro-portal.hr

objavljeno 27.05.2015. 23:01:00
EH, DA ...

Što nas sve ometa u seksu?

Koliko vam je puta tijekom seksa zazvonio telefon, zaplakalo dijete u drugoj sobi ili jednostavno više niste mogli? Osim toga ima još par neugodnosti ...

Pa dobro, zar opet?
Pa dobro, zar opet? (Shutterstock)

Orgazam definitivno nije lako postići, barem ne svakome, a prekidi seksa zbog raznih čudesnih razlika mogu dovesti do ozbiljnih seksualnih frustracija. Da vidimo o čemu se može raditi ...

Dječji plač - ovo može biti frustracija ako ste mladi roditelji. Preko dana radite, i jedino vrijeme koje vam ostaje za seks jest navečer. Međutim to je i vrijeme kada vaša beba spava, a iznenadan problem s pelenama prekida svaku vašu aktivnost.

Glupa pitanja - požurivanje bilo čega ne valja, a posebice orgazma. Ovo pitanje znači da raspoloženje i nije baš na vrhuncu.

Kućni ljubimac - bliži vam se vrhunac, kad li u sobu ulazi vaš najdraži pas Fido i počinje vas lizati po licu u želji da se mazi. Iako je vaš ljubimac, nema ničeg uzbudljivog u trojcu s psom.

Loša promjena muzike - odlična i stimulirajuća muzika svira cijelo vrijeme i taman kad ste se približili vrhuncu, iz nekog se razloga promjeni. "Y.M.C.A." od Village People samo vam govori da večeras neće biti ništa od orgazma.

Prerana ejakulacija - ozbiljan problem, ako se često ponavlja. Jedan od najvećih izvora muške, pa i ženske frustracije.

Telefon - bez obzira radi li se o mami, tati, baki ili poslovnom partneru, zvuk telefona definitivno ubija svaku želju za daljnjim nastavkom akcije pod plahtom.

Televizija - uključeni televizor definitivno nije dobra stvar ako želite vruću akciju u krevetu. Nije bitno radi li se o sportu, važnim vijestima ili uzbudljivom filmu. Fokusirajte se na partnera, a ne na tv, ok?

Umor - postizanje orgazma zahtjeva neko vrijeme, no ako vam partner kaže da je preumoran da završi do kraja ono što je i započeo, možda bi bilo i bolje da nije ništa ni započinjao. U svakom slučaju, bolje je odgoditi seks nego ga prakticirati umoran. 

27.05.2015. 23:01:00
http://metro-portal.hr/sto-nas-sve-ometa-u-seksu/91992/