Metro-portal.hr

objavljeno 21.08.2013. 23:01:00
SAVJETI

Što nas Francuskinje mogu naučiti o seksu

Što to imaju Francuskinje u sebi da se njihov seksualni život toliko razlikuje od ostalih žena i što se iz toga može naučiti

Zašto je Francuskinjama bolje
Zašto je Francuskinjama bolje (Arhiva)

Pariz je najromantičniji grad na svijetu, a Francuzi su na glasu kao sjajni ljubavnici, pa što je to što ih razlikuje od ostatka svijeta da se toliko priča o njima? Za početak, Francuskinje vjeruju da je sasvim u redu da žena napravi prvi korak prema seksu, što vjerojatno oduševljava ostatak svijeta.

U Francuskoj je flert način života, a ne jednostavan put do seksa. Razgovor, pogledi, pokazivanje interesa i ostali elementi zavođenja jednostavno su svakodnevna pojava u životu Francuza, tako da uspostaviti kontakt s Francuskinjom nije nikakav problem.

Kad vam uspije doći do kreveta s Francuskinjom, morate znati da orgazam nije sve, za razliku od ostatka svijeta. Uživanje u seksu je cilj, a orgazam ako dođe, dobro je došao, no nema problema ako se to ne dogodi.

Unatoč općem mišljenju da je nevjera gotovo pa stil života, Francuzi su zapravo narod izuzetno vjernih ljudi koji se znatno češće seksaju nego ostali. Uz to, strast ne gasne s godinama, tako da je 90 posto Francuskinja starijih od 50 godina redovno seksualno aktivno.

Vjerojatno je jedan od razloga i to što su, u usporedbi s Amerikancima, Francuzi maratonci u ljubavi, a to uz dodatak svega već navedenog daje neprekidnu žeđ za seksom.

21.08.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/sto-nas-francuskinje-mogu-nauciti-o-seksu/79993/