Metro-portal.hr

objavljeno 06.09.2013. 23:01:00
HE HE

Što napaljuje partnera bez greške

Seksi može biti izgled i odjeća, ili nedostatak iste, no uz to postoji nekoliko stvari koje su jaako seksi, a nemaju nikakve veze s tim

Što je seksi a da nema veze s golotinjom?
Što je seksi a da nema veze s golotinjom? (Shutterstock)

Sjećate li se filma Riba zvana Vanda i scene u kojoj Kevin Kline izaziva klimaks kod Jamie Lee Curtis svojim fejkanim francuskim? E, pa strani naglasak je ludo seksi čak i kad vas pitaju koliko je sati, a tek kad krene pravi flert - vatromet.

Ako je pritom i samouvjerena osoba, ne treba biti niti zgodan niti lijep da bi osvojio vaše gaćice jer to je upravo ono što ga čini neodoljivo, animalno privlačnim.

Kuharske vještine su uvijek IN, i to ne samo kod muškaraca nego i kod žena, pa ako je dovedete kući i pred njom pokažete da ste davno nadišli jaja i hrenovke, smiješi vam se vatrena noć.

Još ako nakon toga upalite karaoke i pokažete da ste majstor, ili je zavrtite u ludom plesnom ritmu koji odlično poznajete, shvatit ćete da je to veći afrodizijak od bilo kojeg s police ljekarni.

Naravno, za privlačenje pažnje poželjno je izgledati pametno, pa dobre stare naočale s retro okvirom, knjiga pod rukom ili nehajno bačena sa strane jednostavno bude hormone bez ikakve kontrole. 

06.09.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/sto-napaljuje-partnera-bez-greske/80307/