Metro-portal.hr

objavljeno 22.10.2012. 20:09:00
WTF?!

Što muškarci stvarno misle

Knjiga se zove "WTF are men thinking" i možete zamislite kakve sve grozote pišu u njoj

Što se zbiva u muškoj glavi?
Što se zbiva u muškoj glavi? (Shutterstock)

Svaka žena sanja o mogućnosti čitanja muških misli (i obrnuto, naravno) barem na pet minuta kako bi shvatila što se zbiva u muškoj glavi. Autori bestsellera "WTF are men thinking" dobili su 250 tisuća odgovora na to pitanje i pokušali su ih sažeti u što jednostavnije odgovore.

Iz gomile informacija izdvojene su neke najvažnije, odgovori na pitanja koja muče svakoga, ponekad smiješni, a ponekad i pomalo bolesni, no što je tu je .. evo par sažetaka koji, da se odmah ogradimo, ne predstavljaju stavove svih muškaraca.

Što muškarci misle o prevari

Čak 80 muškaraca je negativno odgovorilo na pitanje bi li prevarili djevojku ili ženu, a da su sto posto sigurni da se nikada neće otkriti. Izgleda da muškarci nemaju potrebu varati u slučaju da svoju vezu smatraju dobrom, no ipak ostaje taj svaki peti koji bi to napravio ...

Flertovi i romanse na radnom mjestu

Flert im ne predstavlja neki problem, kao ni to da žena ima plaću veću od njih, no 75 posto ih je odgovorilo da ne bi željeli komplicirati život romansom na poslu. I opet, ostalo ih je 25 posto nestašnih ...

Kakav odnos imaju prema zaradi koju ostvaruje partnerica

Po tom su se pitanju definitivno emancipirali, jer čak 88 posto muškaraca nema apsolutno ništa protiv veze sa ženom koja zarađuje više od njih, što znači da je koncept mrzovoljnih tipova koji sami hrane obitelj ipak otišao u ropotarnicu povijesti ...

Vole li se muškarci maziti?

Vjerovali ili ne, 93 posto muškaraca je odgovorilo da se obožava maziti! Kako su svi odgovori bili anonimni, autori su se ipak ogradili tvrdnjom da većina njih to ne bi nikad izgovorila pred drugim muškarcima.

Kakav je stav muškaraca prema drugom izlasku

E, tu postaju malo izbirljivi, pa tako na drugi spoj sigurno ne bi izašli s nekom arogantnom ženom, a one koje su prvi spoj provele petljajući po mobitelu imaju šanse jedino ako spadaju u 0.1 posto najljepših žena svijeta.

Bivše veze i tako to ...

Prilično rezolutan odgovor gotovo svih je bio da apsolutno ne žele slušati o bivšem, pa taman bio i najdivniji čovjek na svijetu, četvrtina ne želi čuti baš ništa, a jedini je izuzetak varijanta kad partnerica ima bivšeg i dijete s njim, pa jednostavno nije moguće izbjeći tu temu.

Eto, cure, sad znate, pa vi vidite ...

22.10.2012. 20:09:00
http://metro-portal.hr/sto-muskarci-stvarno-misle/74467/