Metro-portal.hr

objavljeno 15.05.2013. 23:11:00
MAN'S MIND

Što muškarci stvarno misle o seksu i ljubavi

Što se zapravo mota po muškim glavama kad razmišljaju o ovim intrigantnim temama željela bi znati svaka žena

Kakve se misli roje u muškoj glavi
Kakve se misli roje u muškoj glavi (Arhiva)

Oba spola bi jako rado zavirila u glave onih drugih ne bi li nekako dokučili zašto se ponašaju tako da ih ne razumiju, a sve veći broj istraživanja zapravo daje već prilično lijep prozor u nutrinu uma muškaraca i žena.

Muške tajne su, naizgled, skrivenije jer muškarci, kao, kriju osjećaje. No, demistifikacija muškog razmišljanja je počela i sigurno neće stati nadomak cilja. 

Muškarci žele djecu jednako kao i žene, makar odaju drugačiju sliku, i postaju neispunjeni, usamljeni i depresivni ako je ne dobiju. No, žene trebaju znati i to da skoro četvrtina muškaraca redovito glumi orgazam kako bi pokazali ženi da su zadovoljeni, a zanimljivo je da to najčešće rade oni stari između 25 i 34 godine.

Često žele seks s prijateljicama koje smatraju nedostupnima zbog prirode odnosa u kojem se nalaze, a pogotovo kad ta prijateljica nađe dečka. Tada postaje potpuno nedostupna i time još veći izazov.

Još uvijek su promiskuitetniji od žena, a koliko je točno promiskuitetan muškarac s kojim ste u društvu možete procijeniti po načinu i dužini pogleda na žensko tijelo. Otvoreni i dugi ocjenjivački pogled znači, naravno, da taj uvijek misli da je slobodan i dostupan za seks, a onim koji samo brzo odmjere ženu pred sobom seks s nepoznatom osobom ne pada na pamet. 

No, ako želite uloviti pravoga koji će vas paziti i maziti, potražite onog koji fizički liči na vas, jer najveći dio muškaraca privlače upravo žene koje su im slične.

15.05.2013. 23:11:00
http://metro-portal.hr/sto-muskarci-stvarno-misle-o-seksu-i-ljubavi/78131/