Metro-portal.hr

objavljeno 17.07.2013. 15:14:31
HE HE

Što muškarci skrivaju pred ženama

Ma koliko oba spola cijenila iskrenost, uvijek postoje neke stvari koje nećete čuti od svog partnera, kao ni on od vas

Koliko god vas volio, nešto vam neće reći
Koliko god vas volio, nešto vam neće reći (Shutterstock)

Muškarci ponekad vole biti tajanstveni jer misle da je to dio njihovog šarma, ali čak i oni kojima tako nešto nije palo na pamet zatajit će neke stvari pred partnericom jer vjeruju da ne moraju znati baš sve.

Tako, primjerice, nikad neće priznati da ne vole igrice u ozbiljnoj vezi, jer su već osvojili vaše srce i zadovoljni su time. Igra nedostižne djevojke tada im postaje opterećenje i pitaju se nisu li srce poklonili krivoj osobi.

Ma što vi mislile o tome, muškarci stvarno vole biti zaljubljeni, a bez obzira na loš glas koji imaju među ljepšim spolom po tom pitanju, nisu svi mali mamini dječaci kojima su obaveze zadnja stvar na pameti.

Zbog svega navedenog, nije čudo da se muškarci brinu da će izgubiti partnericu, ma koliko se trudili izgledati i ponašati drugačije. Stoga, potrudite se malo kako bi znali da ih želite i trebate.

Naravno, muškarcima su njihovi prijatelji važni, pa stvarno žele da se sviđate njihovim prijateljima i da oni podržavaju njihovu vezu, jer su u strahu od mogućnosti da moraju birati između vas i prijatelja. No, istovremeno, trebate pokazati dobru volju i posvetiti pažnju njemu, a ne svojim prijateljima, u trenucima kad osjetite da vas treba.

17.07.2013. 15:14:31
http://metro-portal.hr/sto-muskarci-skrivaju-pred-zenama/79314/