Metro-portal.hr

objavljeno 25.09.2013. 23:01:00
LOOL

Što muškarci nikad neće priznati o masturbaciji

Ako i prizna da se povremeno bavi džepnim bilijarom, sigurno vam neće priznati neke od ovih stvari ...

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Istraživanja su potvrdila da je muškarcima masturbacija najdraža zabava, čak i prva stvar koju naprave kad ostanu sami, no to sigurno neće laka srca priznati svojoj ljepšoj polovici. Svatko ima i neke svoje tajne načine zabave, a evo nekoliko stvari koje ne bi priznali ni inkviziciji, a kamoli dragoj.

Nema tog muškarca koji nije barem jednom uhvaćen spuštenih gaća s omiljenom igračkom u jačoj ruci. Razlozi su razni, od neopreznosti preko buke do laganog ekshibicionizma, no vjerujte, ulovljeni su.

Stimulansi koji služe za inspiraciju su razni, a neki i pomalo čudni, jer bitno je da se vidi komad ženskog mesa. U idealnoj situaciji će odsurfati na omiljene stranice ili se dočepati izlizanog Playboya s omiljenom ljepoticom, no i katalog donjeg rublja će poslužiti, čak i ako je samo dio ponude lokalnog maloprodajnog lanca.

Naravno, nema se uvijek pri ruci sve što treba za uspješnu zabavu, ako vam je nestalo raznih vrsta neuobičajenih lubrikanata poput ulja za tijelo, mlijeka ili bilo čega što bi moglo malo podmazati stvar, možete se kladiti da ih je iskoristio. Da, i onu vašu skupu noćnu kremu ako mu je bila prva pri ruci.

Ako ste još svježi u vezi, možete se okladiti da se pozabavio svojom igračkom prije sastanka s vama, u strahu da mu ne iskoči u krivom trenutku. No, ne bojte se, ako večer završi u krevetu, bit će spreman za nove napore.

I, za kraj, vjerujte da se to ne radi uvijek na mitskim mjestima poput WC-a ili udobnosti vlastitog kreveta. Muškarci i seksualni nagon imaju čudnu vezu, pa možete biti sigurni da je vaš dragi to napravio barem jednom u busu, vlaku, automobilu, vlaku, krevetu u kojem je još netko ili u vašem stanu dok se spremate za izlazak, a zna da neće biti seksa poslije ...

Sve u svemu, muškarcima je ruka uvijek negdje blizu, pa se nemojte čuditi ako dragog ulovite u igrici ... ne osuđujte, samo se pridružite.

25.09.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/sto-muskarci-nikad-nece-priznati-o-masturbaciji/80692/