Metro-portal.hr

objavljeno 10.05.2014. 20:01:00
HE HE

Što muškarci NE žele znati o ženama

Na početku veze žene su apsolutno savršene, no kako se veza učvršćuje, tako polako padaju maske - doslovno

Stiskate li prišteve pred dragim?
Stiskate li prišteve pred dragim? (Arhiva)

Žene na početku veze skrivaju sve svoje nedostatke od novog partnera, i to u toj mjeri da u prosjeku treba barem pola godine da se odluči pokazati bez šminke. No, nakon što veza uđe u stabilne vode, kod nekih se stvari mijenjaju.

Tada počinje horor za muškarce, jer oni zapravo ne žele znati što je sve potrebno da bi njihova draga izgledala tako privlačno kao što je on vidi kad se probudi. Naravno, nije svjestan da se ona digla sat vremena prije i obavila cijeli ritual uljepšavanja ...

No, kad krene brijanje nogu, istiskivanje mitesera i čupkanje obrva, muškarci ženu prestanu gledati kao seksualnog partnera i počinju je doživljavati kao sustanara.

Kako je dužina veze povezana s učestalošću seksa, vjerujte da pogled na brijanje ili čupkanje dlačica s čudnih mjesta ne radi veliku korist za podizanje temperature u spavaćoj sobi.

Stoga, kad god morate napraviti svoj ritual, istjerajte ga iz kupaonice, zatvorite vrata i na taj način vratite dašak tajanstvenosti u vezu, rezultati će vam se svidjeti. 

10.05.2014. 20:01:00
http://metro-portal.hr/sto-muskarci-ne-zele-znati-o-zenama/84887/