Metro-portal.hr

objavljeno 20.02.2014. 20:01:00
EH, DA ...

Što muškarci ne primjećuju na ženama

Muškarci se često iznenade kad žene primjete i najmanju promjenu na njima, a njima je teško primjetiti i kad je netko obrijao glavu ...

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Žene primjećuju svaku sitnicu na partneru, pa taman on kupio novi ključ broj 8 i špicange, ali kad su stvari obrnute, lako mogu dobiti slom živaca jer muške oči svijet gledaju na potpuno različit način.

Primjerice, novu torbu ili cipele primjetit će jedino ako ste je kupili njegovom karticom jer su torbe koje nosite njemu sve iste (i male i velike i žute i crne, da), dok su cipele izvan vidnog polja  - žene se obično gleda od koljena na gore, eventualno listove. Da, primjetit će štikle, ali neće znati kad ste ih kupili.

Nova frizura je jednako tako traumatično iskustvo - dolazite kući još uvijek nesigurni jeste li napravili dobar izbor, a On vas pogleda, poljubi i pita što je za ručak/večeru. Što će primjetiti? Ako se obrijete na ćelavo i jaako drastično promijenite boju. Ostalo nema šanse, kao uostalom ni novi ruž - muškarci razlikuju usne bez ruža i crveni ruž. 

Šminka se toliko udomaćila (a neke žene se prvih pola godine ni ne pokazuju dragom bez nje) da stvarno nema šanse da primjeti suptilne razlike u boji sjenila koje ste ovog puta nanijeli, a gotovo da je jednako i s dlakama na nogama - ako mu ih baš stavite pod nos svježe depilirane, primjetit će, ali sve ostalo neće (osim ako niste Shrekova Fiona).

Za kraj, možete napraviti što god hoćete u stanu sve dok je njegova omiljena fotelja tamo gdje treba biti - okrenuta prema televizoru. Ostalo mu morate pokazati i objasniti što je tamo prije bilo. 

Nemojte se ni truditi uzrujavati zbog toga ... to je muški mozak, misterija i za same muškarce.

20.02.2014. 20:01:00
http://metro-portal.hr/sto-muskarci-ne-primjecuju-na-zenama/83384/