Metro-portal.hr

objavljeno 11.10.2015. 21:30:00
EH, DA ...

Što muškarci ne primjećuju kod žena

Vjerojatno ne postoji niti jedna žena koja barem jednom u životu nije osjetila frustraciju jer njen dragi nije primjetio ono što je trebao

Dekolte vidi, ali nove pramenove - ne
Dekolte vidi, ali nove pramenove - ne (Shutterstock)

Muškarci su poznati po svom selektivnom načinu promatranja svijeta oko sebe, da se fino izrazimo, ili jednostavnije - nedostatku pažnje kad je ženski rod u pitanju. Svakako, on će uvijek primjetiti novo donje rublje, grudnjak koji grudi čini većima i poželjnijima, no što neće primjetiti gotovo nikad?

Za početak, dobra vijest - celulit. Nisu slijepi, vide oni nešto, ali to im nije niti najmanji problem, naročito kad je žena gola ...

No, jednako tako neće primjetiti novu frizuru, što je vjerojatno doživjela gotovo svaka žena koja je odlučila napraviti neke manje promjene u svom izgledu.

Šminka je sljedeća na listi - možete vi potrošiti stotine kuna, otići kod vizažista ili nešto slično, on će samo vidjeti imate li šminku ili ne, ostalo - neće.

Ovo selektivno promatranje odnosi se i na modne dodatke - novu torbu može primjetiti jedino na izvodu računa jer im sve izgledaju isto (ma koliko to sumanuto zvučalo), a jedino što može zaokupiti njegovu pažnju su neke seksi štikle - eventualno.

I da, to znate i same - nova dekoracija u stanu bit će primjećena jedino ako zamijeni njegovu omiljenu fotelju ili mu zakloni pogled prema televizoru.

11.10.2015. 21:30:00
http://metro-portal.hr/sto-muskarci-ne-primjecuju-kod-zena/94409/