Metro-portal.hr

objavljeno 28.09.2013. 21:30:00
WOW!

Što muškarci najviše cijene kod žena

Nije toliko stvar u ocjenjivanju žena po nekim čudnim, muškim kriterijima nego o jednostavnom divljenju zbog karakternih osobina

Muškarci ipak ne traže samo ovo ...
Muškarci ipak ne traže samo ovo ... (Shutterstock)

Muški je način razmišljanja uvijek malo "na svoju ruku" i prilično različit od ženskog, no i takav kakav je, ima neke pozitivne stvari. Naime, postoji dosta osobina koje žene posjeduju gotovo u pravilu, a muškarci im se dive.

Naravno, uglavnom se radi o osobinama koje oni nemaju, a zapravo bi dali sve da mogu tako funkcionirati. Recimo, muškarce fasciniraju žene koje su iskrene i otvorene i ne ostavljaju puno toga za pogađanje. Ravno u glavu je osobina koju pravi muškarci uvijek cijene.

Sviđa im se i ženska empatija, jer zapravo žele biti shvaćeni, a ne nužno uvijek u pravu. Ako partnerica muškarcu pokaže da je shvatila njegov način razmišljanja, kupila ga je za cijeli život. Jednak odnos muškarci imaju i prema prihvaćanju njihovih mušica i prošlog života, što njima nikako ne polazi za rukom. 

Muškarci također vole da im žene vjeruju, a još više kad to pokazuju. Ako je uspio dokazati da je pouzdana osoba, želi da to povjerenje bude trajno i u svim situacijama. Naravno, to povlači za sobom i potporu njegovim idejama i planovima, što naročito cijene jer su sami prilično sumnjičavi po prirodi.

Još jedna od ženskih karakteristika kojima se muškarci dive je mogućnost pretvaranja stambenog prostora u dom. Udahnuti život, misliti na sve detalja i urediti to tako da se vidi ona poznata "ženska ruka" nešto je što se stvarno cijeni.

Eto, da ne bi bilo da muškarci žene gledaju samo kao seksualne objekte ili domaćice ... 



28.09.2013. 21:30:00
http://metro-portal.hr/sto-muskarci-najvise-cijene-kod-zena/80734/