Metro-portal.hr

objavljeno 13.11.2017. 20:01:00
Ups!

Što muškarci misle da je seksi, a uopće nije

Ukusi su različiti, no u nekim se stvarima većina žena ipak slaže

Što to oni rade, a one ne vole...
Što to oni rade, a one ne vole... (Pixabay)

Ni jedna žena ne može govoriti u ime svih, ukusi su različiti i tako dalje. Ne kažemo da baš sve pripadnice nježnijeg spola dijele ovo mišljenje, no evo što su o toj temi rekle žene na Redditu. 

Što to muškarci rade i smatraju da je privlačno, a žene se nikako ne bi složile:

1. Pokazivanje novaca - kad drže keš u džepu bez novčanika, pa ga vade i listaju među novčanicama da pronađu cenera za kavu. Dobro je, nisi švorc, ali ako je to jedino s čime možeš zadiviti curu, jadni bili i ti i ona.

2. Previše kolonjske vode - neki ljudi osjetljivi su na jake mirise. Ne bi baš bilo zgodno da ju počnu peči oči pa se rasplače čim joj se približiš...

3. Laganje - izmišljanje neistinitih priča da nekoga zadivimo i dalje je laganje i ne, ni jedna žena neće samo tako proći preko gomilu bajki koju joj je frajer ispričao na prvom spoju samo zato jer je pristala i na četvrti. Razočaranje je u tom slučaju još veće nego što bi bilo na početku.

4. Bezobrazluk prema nepoznatim ljudima - izigravanje frajera pred poslugom u restoranu, u redu u trgovini i slično, da (nepotrebno) "obrani njezinu čast".

5. Tepanje ili korištenje umanjenica ("Kupio sam si košuljicu.") - dozvoljeno je jedino kada se obraćaju životinjama ili djeci, nikad nije seksi kad na taj način razgovaraju s djevojkom. 

6. Obećanja na prvom spoju - "ja ću ovo", "mi ćemo ono"... Osim ako se ne radi o nečemu što će se dogoditi na sljedećem spoju, ona ne želi da joj on (kojeg ni je poznaje dovoljno) planira što će raditi u budućnosti, čim više jer on nema pojma želi li ona to uopće ili ne.

7. Pokazivanje svojih "aduta" - na primjer, slike posljednja tri automobila koja je vozio ili nešto slično. Takve stvari zanimaju samo plitke osobe. Ako želite djevojku zadiviti svojim automobilom, napravite to tako da joj otvorite vrata kad u njega ulazi. Tako će i vas i auto  definitivno bolje zapamtiti.

8. Skrivanje ćelavosti - zamislite da je ona ćelava i to vama skriva...Usto, neke se cure pale na ćelavost.

 

Piše: Andrea Holi
13.11.2017. 20:01:00
http://metro-portal.hr/sto-muskarci-misle-da-je-seksi-a-uopce-nije/108529/