Metro-portal.hr

objavljeno 20.02.2014. 23:01:00
"ZNALCI"

Što muškarci često rade krivo u krevetu

Vjerojatno nema gore stvari od tipa koji misli da je bogomdan ljubavnik koji će bez ikakvih problema zadovoljiti svaku ženu ...

U krevetu nije jednostavno ispuniti očekivanja
U krevetu nije jednostavno ispuniti očekivanja (Arhiva)

Muškarac koji misli da sve zna u krevetu i da će svaka žena drugo jutro misliti da je provela noć s bogom seksa opasna je zvjerka koje se treba kloniti kako ne biste uludo potrošili noć. No, što ih zapravo čini takvima i koje to greške najčešće rade?

Ima likova koji su se nagutali teorije da im ide van na uši, a od prakse imaju samo nevjerojatnu vještinu masturbacije na svim mjestima i u svim pozama. Takav će željeti dokazati i sebi i ženi da je može zadovoljiti, a tim silnim trudom napravit će upravo obrnuto.

Druga podvarijanta gornje vrste je lik koji zna da je klitoris mjesto gdje bi trebao provesti određeno vrijeme, no za druge erogene zone nije čuo. Njemu je to jedina garancija uspjeha, pa će i opet trud biti uzalud. Svaka žena ima svoj tempo i svaka voli da se klitorisu posveti pažnja, ali ne isključivo njemu.

Nakon sati i dana pred ekranom YouPorna ili slične meke ljubitelja pornografije, mnogom se muškarcu neke stvari pomiješaju u glavi i pomisli da je tako i u stvarnom svijetu. Pa kao u onom vicu gdje muž i žena ustanove da gledaju različite filmove, tako se i njemu zna dogoditi da bude izbačen iz kreveta. Dečki, ako želite isprobati nešto što ste vidjeli, to se pita prije seksa, a ne usred frke ...

Ne mora svaki seks nužno završiti tako da partnerica svrši. Ako mislite da je prebrzo svršila i imate još snage, nije nužno dokazivati da možete još danima guslati ... bit će definitivno kontraproduktivno.

Za kraj, par savjeta: budite svoji, nemojte se sramiti i krenite polako. Pustite neku dobru glazbu (ako ne znate što, evo foruma Najbolja muzika za seks gdje ćete dobiti tonu inspiracije) i pustite da stvari idu svojim tokom. Dozvolite da vas partnerica vodi svojim uzdasima, vodite i vi nju i na kraju ćete oboje biti vrlo zadovoljni ishodom. 

20.02.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/sto-muskarci-cesto-rade-krivo-u-krevetu/83399/